Мъж от Флорида, който избяга, след като беше осъден по

...
Мъж от Флорида, който избяга, след като беше осъден по
Коментари Харесай

Мъж от Флорида, избягал преди присъдата на 6 януари, получава 10 години затвор

Мъж от Флорида, който избяга, откакто беше наказан по дело от 6 януари, което провокира шестседмично търсене, беше наказан на 10 години в пандиза в четвъртък, споделиха федералните прокурори.

52-годишният Кристофър Уоръл беше задържан в дома си в Неапол на 28 септември, малко повече от шест седмици откакто отряза монитора на глезена си четири дни преди датата на изговаряне на присъдата му и изчезна, споделиха чиновници.

Съдия във Вашингтон осъди Уоръл през май по обвинявания, свързани с нападението му против полицията по време на офанзивата на 6 януари против Капитолия на Съединени американски щати.

Уоръл е бил задържан, „ когато се е опитал скрито да се върне в дома си “, сподели полевият офис на ФБР в Тампа по време на ареста му.

Уоръл, който беше отишъл във Вашингтон с други членове на Гордите момчета, напръска провокиращ пикантен гел против полицейските чиновници на Капитолия, споделиха от прокуратурата на Съединени американски щати за окръг Колумбия, до момента в който тълпата, подкреп...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР