Мъж от Флорида беше арестуван и обвинен в убийството на

...
Мъж от Флорида беше арестуван и обвинен в убийството на
Коментари Харесай

Мъж от Флорида не успя да се обади на 911 в продължение на почти 2 часа, след като малкото дете, което наблюдаваше, получи фатална травма: полиция

Мъж от Флорида беше задържан и упрекнат в убийството на 23-месечно малко дете, което е гледал дете, до момента в който майката на детето е била на работа, съгласно полицията.

Началникът на полицията в Лейкланд Сами Тейлър сподели пред кореспонденти в понеделник, че 20-годишният Боби Къри е бил задържан в петък и упрекнат в ликвидиране първа степен и корист с деца при усложнени условия.

Служителите от отдела бяха изпратени до резиденция на Канзас авеню в 17:25 ч. на 5 март за известия за неотговарящо дете.

Когато служителите на реда дойдоха, те откриха 23-месечния Езекиел Кото Сен Фльор на пода в банята, несъответствуващ, без дишане и без пулс.

Началникът на полицията в Лейкланд Сами Тейлър подвига фотография на Боби Къри, който беше упрекнат в ликвидиране първа степен и усложнено малтретиране на деца, откакто 23-месечно дете, което той гледаше, беше ранен и по-късно умрял.

Полицаите неотложно започнаха да правят реанимация на детето, док...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР