Мъж обезобрази 18-годишната си приятелка с макетно ножче, а след

...
Мъж обезобрази 18-годишната си приятелка с макетно ножче, а след
Коментари Харесай

Изключителен садизъм в Стара Загора! Мъж наряза 400 пъти 18-годишно момиче с макетен нож и обръсна косата й

Мъж обезобрази 18-годишната си другарка с макетно ножче, а по-късно обръснал косата й. На жертвата са направени над 400 шева по лицето, краката, гърдите, носа й е строшен. Мъжът е арестуван за 72 часа, а по-късно е бил пуснат на независимост. 

Майката и близката приятелка са в потрес и се опасяват. 

Случаят е от Стара Загора, само че самоличността на момичето се пази в загадка. 



Съпругът ми се обади на 26 юни, че щерка ни е пребита грубо и нарязата с макетен нож. След това аз дойдох в болничното заведение, разрезите по нея бяха извънредно жестоки, с огромна дълбочина. Тя беше в доста тежко положение. Лекарите й направиха 400 шева. Главата й беше обръсната, по скалпа имаше голям брой рани поради силата, с която той е натискал машинката на главата й. Емоционално тя е срината. Жестокостта е голяма, разяснява майката на момичето пред Нова тв. 

Тя ми описа, че го е разпознала. Звъннал на домофона, само че не дал отговор на въпроса кой звъни. При повторното позвъняване той й калал " аз съм ". Тя отваря вратата на входа и оставя вратата на жилището си отворена, с цел да може той да влезе. Според мен претекста на закононарушението е ревнивост, уточни майката. 

Всичко е един голям безпорядък и нещата, които научаваме от управляващите са разнопосочни. Ние не знаем дали има признания, само че ни тормозят няколко неща. Как и кой реши, че това, което се е случило е лека телесна щета, описа приятелката. 



Страхуваме се, тъй като знаем кой е той и какво неприятно обграждане има той. Те с дъщерями бяха дружно четири месеца. Преди случилото се не съм знаела за принуждение, разяснява майката. 

Той е на 26 години. Райнният съд е постановил непрекъснат арест. Окръжният съд е постановил парична гаранция. Отговорите показват, че има преквалифициране на действието от междинна на лека телесна щета. 



Чудя се по какъв начин 400 пъти да те нарежат по цялото тяло, да те обезобразят по подобен нечовечен метод е лека телесна щета. Много се надявам, че управляващите ще потвърдят, че не сме територия, а страна и че като се изключи че имаме закони на хартия, те се ползват и напрактика, разяснява Виктор Николаев.  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР