Мъж наряза съпругата си в игрална зала в Добрич, пише

...
Мъж наряза съпругата си в игрална зала в Добрич, пише
Коментари Харесай

„Урок на всички жени“: Мъж наряза жена си в Добрич и се похвали в социалните мрежи

Мъж наряза брачната половинка си в игрална зала в Добрич, написа в. „ 24 часа “, цитирайки локалното Министерство на вътрешните работи.

Според сигнала на 12 октомври следобяд е получен сигнал в локалната полиция за скандал в игрална зала в града. Там е открита жена с порезни рани.

При следствието е открито, че 40-годишен мъж, който е неин брачен партньор, е предизвикал действието.

Жената е отведена в болница, където раните ѝ са обработени и тя е освободена за домашно лекуване. Извършителят е арестуван.

Жената се намирала в игрална зала в град Добрич, когато при нея пристигнал обвиненият. Той не желаел да бъдат разграничени и опитал да убеди брачната половинка си да се върне при него. Пострадалата отказала, оповестиха от обвиняването.

Според изданието причинителят е имал време и да се похвали в обществените мрежи за осъщественото от него. „ Току-що наръгах жена си, най-сетне съумях, откакто ми изяде всичките работи “, споделя той във видеоклип във Facebook.

„ Наръгах жена си, отивам да се предам в този момент сега. Най-голямото ми благополучие сега е това “, споделя още той.

Десетки мнения под видеото на мъжа гласят: " Браво, другар ", " Така се прави ", " Нека им за урок на всички ", " Евала, брат ми ", " Защо не я поръча ", " Уби ли я най-малко "...

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР