Мъж нападна без причина и преби 13-годишно момиче посред бял

...
Мъж нападна без причина и преби 13-годишно момиче посред бял
Коментари Харесай

Необяснима агресия: Мъж от Несебър преби 13-годишно момиче посред бял ден

Мъж атакува без причина и преби 13-годишно момиче измежду бял ден в Несебър. Инцидентът се е случил преди два дни на централната алея в града.

Нападателят е 33-годишният Божидар Колев от Несебър, който към този момент е осъждан за сходно действие. Той е регистриран в Центъра за психологично здраве в Бургас, където е лежал напролет и по-късно е освободен.

В 18:30 ч. вечерта в сряда Йоана Василева се разхождала дружно с приятелката си в центъра на морския град. Неочаквано от околните шубраци изскочил чужд мъж, който почнал да я удря и рита без да изяснява за какво. Йоана е безапелационна, че не познава мъжа и с приятелката ѝ не са провокирали експанзията му с нищо.

„ Той ме е изритал очевидно в лицето и съм се въргаляла като кукла по земята”, споделя потърпевшата, която не помни елементи от случката.

Тогава приятелката ѝ се пробвала да я изправи, само че без триумф, тъй като мъжът продължавал да я удря. В последна сметка, тя съумяла да избави Йоана. Двете стигнали до близкия клуб на пенсионера и от там се обадили в полицията.

Когато управляващите пристигнали, мъжът бил задържан за 24 часа. Дори и в наличието на служителите на реда той траял да се държи нападателно, да вика и блъска по полицейската кола, споделя потърпевшото момиче.

Веднага след случката майката на Йоана пристигнала от София.

„ Тя ми се обади по телефона и сподели: „ мамо, окото ми кърви”, споделя Иванка Цонева. Жената споделя, че е била извънредно разтревожена за щерка си. Още на идващия ден те отишли на доктор и за благополучие открили, че момичето няма съществени пострадвания на окото. Ще му е належащо обаче дълготрайно лекуване.

Вчера нападателят бил освободен от пандиза и е заведен още веднъж в психосдиспансера.

-->

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР