Мъж на 41 години е с повдигнато обвинение, защото носел

...
Мъж на 41 години е с повдигнато обвинение, защото носел
Коментари Харесай

Арестуван е раздавач на бомби от протеста

Мъж на 41 години е с повдигнато обвиняване, тъй като носел и раздавал самоделни бомби по, оповестиха от прокуратурата.

Тогава охраняващият Министерския съвет полицейски кордон бе нападнат с бомбички. Министерство на вътрешните работи не предприе никакви дейности в границите на към час, а по-късно " разчисти " площада със мощ. Полицаи, е бездействало толкоз време. Шефът на столичната, че изчаквали, с цел да открият агресорите.

Самоделните бомби са открити в раницата на задържания мъж, излиза наяве от известието на прокуратурата. Той е упрекнат в нелегално държане на муниции. Според проверяващите мъжът ги е раздавал на непостоянен брой хора. Те пък ги хвърляли по чиновниците на Министерство на вътрешните работи. Той е задържан за 72 часа и прокуратурата ще упорства за непрекъснатото му задържане.

Според проверяващите мъжът е раздавал бомбичките в сряда вечер. Преди ден в обществените мрежи се появи видео от митинга денем. В него се чува мъжки глас, който споделя: " Дай бомбите " и " Имаш ли запалка? "

Министерство на вътрешните работи, което се готвеше за огромния митинг на 2 септември дни наред, твърди, че не е имало съответна информация за провокаторите.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР