Мъж, който загина при катастрофа, се съвзе само няколко минути

...
Мъж, който загина при катастрофа, се съвзе само няколко минути
Коментари Харесай

Мъж загина при катастрофа, но после се случи нещо, което изкара акъла на близките му и лекарите

Мъж, който " почина " при злополука, се съвзе единствено няколко минути преди погребението. Химаншу Бхарадвадж бил в моргата цяла нощ, когато лекарите внезапно разбрали, че е към момента жив.



Патоанатомите в болничното заведение в Нагпур, Индия, съумели да напипат пулса му с помощта на щастлива случайност преди да приготвят тялото му за погребението и да му изкарат органите, оповестява The Sun.

След " оживяването " Химаншу бил реанимиран и незабавно го откарали в друго поделение. Междувременно пред болничното заведение се събрали хора, недоволни от безотговорността на лекарите.
Химаншу бил съществено ранен след злополука, след която го вкарали в болница. Там положението му внезапно се влошило и лекалите оповестили гибелта на мъжа. По думите на един от реаниматорите, Химаншу нямал пулс, а дишането му било спряло.

Кошмарът настъпил след няколко часа в моргата, когато почнала подготовката за изваждане на органите и вливането на формалдехид. Химаншу се съвзел, а лекарите изпаднали в потрес.



" От време на време при пациенти с мъртъв мозък се стига до ненадейно прекъсване на сърцето и дихателната система. Това е станало и при нашия пациент. Той към момента е в кома и в този момент ще го преместим в друга болница, където ще се погрижат за него ", изясняват пред медиите от индийската болница. "

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР