Мъж, който остана с един крак след брутална гангстерска атака

...
Мъж, който остана с един крак след брутална гангстерска атака
Коментари Харесай

Мъж, който загуби крак след ужасяващо нахлуване в дома му с мачете, е изправен пред затвор заради полицейско преследване със скорост 140 мили в час

Мъж, който остана с един крайник след брутална гангстерска офанзива с мачете, е изправен пред затвор след полицейско гонене със скорост 140 благи в час.

Джеймс Шеридън трябваше да ампутира десния си крайник и два пръста, а партньорката му също загуби пръсти, когато беше хакната по време на ужасяващото навлизане в дома, до момента в който се опитваше да се обади на полицията. Твърди се, че офанзивата в Коатбридж в Ланаркшър, Шотландия, е осъществена от гангстери от Ливърпул поради неплатен шестцифрен дълг, оповестява Daily Record.

В обява в обществените медии Шеридан по-късно се подиграва на нападателите си. Той разгласява видео по какъв начин танцува до болничното си легло онлайн след случая. В него младият мъж може да бъде чут да споделя: „ Вземете пръстите ми, вземете крайници ми, само че няма да вземете живота ми, мамка му, простаци “.

В шерифския съд на Airdrie предходната седмица Шеридан, на 29 години, призна, че е карал рисково по M8 и други пътища в Ланаркшър на 5 август 2022 година, девет месеца преди...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР