Мъж, който изяде портокал в самолет, предизвика дебат относно правилата

...
Мъж, който изяде портокал в самолет, предизвика дебат относно правилата
Коментари Харесай

Мъж беше заклеймен като „невероятно груб“ за ядене на портокал в самолет – но някои казват, че е добре

Мъж, който изяде портокал в аероплан, провокира спор по отношение на разпоредбите за етикет на храната, които би трябвало да следвате, когато сте на 40 000 фута нагоре. В обява в Reddit пасажерът просто попита: „ От любознание, жестоко ли е да се белят портокали по време на полет? “ Той обаче въобще не очакваше толкоз разнороден отговор - някои консуматори твърдяха, че е „ невъзпитано “, до момента в който други считат, че е „ изцяло задоволително “.

Според Администрацията за сигурност на превоза можете да носите твърди хранителни артикули в самолета в ръчния си багаж, при изискване че не са по-големи от 3,4 унции (96 грама). Изявление гласи: „ Служителите на TSA могат да инструктират пасажерите да отделят предмети от ръчния багаж, като храни, прахове и всевъзможни материали, които могат да претрупват чантите и да попречат на ясните изображения на рентгеновата машина.

“ Пътуващите се предизвикват да провеждат ръчните си чанти и да ги пазят чисти, с цел да улеснят процеса на инспекция и да поддържат движе...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР