Мъж и жена се ожениха повторно, но след като съпругът

...
Мъж и жена се ожениха повторно, но след като съпругът
Коментари Харесай

Джендър извращение: Съпруг и съпруга се венчаха повторно, но като две жени...

Мъж и жена се ожениха наново, само че откакто брачният партньор минава през интервенция за промяна на пола. Скандалната вест заяви английският в. „ Мирър “.

Шерил Палмър и Иън Хоукс настояват, че в този момент връзката им е доста по-силна от преди, както и че половият им живот е доста по-добър.
Застрахователната агентка Шерил Палмър и фризьорът Иън Хоукс, който в този момент се споделя Сузи, се срещнали преди 20 години в уебсайт за запознанства.

Иън, както се казвал тогава, се преместил да живее от Суиндън, градът, в който имал нещастно детство и провален първи брак, и прелетял 4000 хиляди благи до Тампа, Флорида, с цел да заживее със самотната майка Шерил. Двамата се оженили през октомври 2000 година.

Година по-късно Шерил родила наследник, който кръстили Джейсън. Но макар, че живели обикновено, Иън изпитвал вътрешни терзания. И през 2014 година той се подложил на интервенция за промяна на пола и се трансформирал в Сузи. След това той-тя споделя, че към този момент се усеща и усеща като същинска жена.
Преди месец двамата вземат решение да възобновят брачните си обети на нова гала, само че този път към този момент като дами.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР