Мъж и жена от Флорида, които са били задържани от

...
Мъж и жена от Флорида, които са били задържани от
Коментари Харесай

Арестанти правиха секс на задната седалка на полицейска кола

Мъж и жена от Флорида, които са били арестувани от полицията за шофиране в нетрезво положение, откакто карали колела в тъмното, почнали да вършат секс на задната седалка на полицейската кола.

31-годишният Аарън Томас и 35-годишната Меган Монданаро са арестувани в петък, откакто чиновник на реда ги видял да карат без фарове, оповестява „ Дейли Мейл “.

Двамата за малко щели да бъдат ударени от преминаващ автомобил. Били със мощно зачервени очи и миришели доста мощно на алкохол.

В отчета си полицейският чиновник обяснил, че вкарал двамата в полицейската кола и, до момента в който стоял извън, „ Меган и Аарън смъкнаха облеклата си и започнаха да вършат секс “.

„ Когато отворих вратата, с цел да ги спра, Аарън беше гол, а Меган беше със свалени панталони “, споделя служителят на реда.

Аарън, който е прекарал 46 дни зад решетките поради нахлуване над полицейски чиновник, се опитал да избяга с белезници на ръцете.



Заловили го напълно наоколо и добавили още едно обвиняване към листата му с обвинявания. Алкохолът в кръвта му била два пъти повече от допустимото за щата Флорида.

Меган Монданаро също е лежала в пандиза – 60 дни за нарушение на условна присъда. Тя показала експанзия, когато я преместили в друга полицейска кола, настрана от Томас.

В битката си наранила крайници и се наложило да бъде прегледана в болница.

В последна сметка и двамата са отведени в областен затвор и са им повдигнати обвиняване за опозиция и принуждение при арест и проявление на полови органи.

Гаранцията за мъжа е над 12 хиляди $, а за дамата не е избрана такава. Те към момента са зад решетките.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР