Мъж е загинал при пожар в къща в русенското село

...
Мъж е загинал при пожар в къща в русенското село
Коментари Харесай

Мъж загина при пожар у дома си в Русенско

Мъж е умрял при пожар в къща в русенското село Тетово в нощта против понеделник, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи.

На 6 април в 00.21 часа е бил получен сигнал за пожар в къща в село Тетово. Според него, вътре в дома имало човек, който не могли да разсънят, както и не съумели да отворят входната врата. Веднага са били изпратени екипи с пожарникари от РСПБЗН – Ветово и Втора РСПБЗН в Русе. При идване на адреса огнеборците открили, че целият покрив на къщата към този момент е паднал и греди са затиснали входната врата. 69-годишният мъж бил открит и изваден през прозореца на наранена от пожара, незагасена стая, само че към този момент бил умрял.

Други хора при случая не са потърпевши. Огънят е обхванал покривна структура - 30 кв.м, кулоар - 20 кв.м и домашно имущество. Причината за пораждане на пожара следва за бъде изяснена. Местопроизшествието е било посетено от дежурна оперативна група на Министерство на вътрешните работи, с представители на РДПБЗН и ОДМВР. По случая е стартирано следствие.

 

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X
СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР