Мъж е стрелял в частна болница в Пловдив. Сигналът е

...
Мъж е стрелял в частна болница в Пловдив. Сигналът е
Коментари Харесай

Мъж нахлу в частна болница в Пловдив и нападна бившата си съпруга

Мъж е стрелял в частна болница в Пловдив . Сигналът е получен в 11.37 ч. 

На незабавния телефон 112 е получена информация, че  мъж с револвер е създал изстрели в частната болница „ Тримонциум “ .
 Даниела Субашева, DarikNews.bg

Очевидци настояват, че мъж е прострелял жена на регистратурата в болничното заведение . Полицията е пристигнала неотложно на мястото, там е и комисар Виктор Празов , началник на Отдел „ Охранителна полиция “ към Областната дирекция на МВР-Пловдив.

 Даниела Субашева, DarikNews.bg
Все още не са ясни аргументите за стрелбата.  

От полицията потвърдиха, че стрелецът е 58-годишен мъж . Той влезнал в болничното заведение и първо намушкал дамата, която е негова някогашна брачна половинка . След това стрелял с газов револвер . Жената е с порезна рана в бедрото, без заплаха за живота. Откарана е с кола за спешна помощ в друго болнично заведение.-->
 Даниела Субашева, DarikNews.bg
Нападателят е арестуван . При задържането му мъжът опитал да стреля по униформените чиновници на реда , само че служителите на реда съумели да го обезвредят. С защита 58-годишният мъж ще откаран в болница за обзор.
 Даниела Субашева, DarikNews.bg

Служителите на аптека, намираща се покрай болничното заведение, разясниха пред  DarikNews , че при тях изтичали да се скрият хора, изплашени от стрелбата. „ Видяхме двама пациенти, които пазариха в аптеката, откакто напуснаха аптеката, внезапно се нахлуха „ Тук вън се стреля, крийте се “. Нито сме чули, нито сме разбрали, разбрахме от хората, които пристигнаха да се скрият “, сподели пред публицисти Стела Начева, чиновник в аптеката.

В болничното заведение също не е имало суматоха. Пациентите не са разбрали за случилото се. 

 Пловдив случай Даниела Субашева, DarikNews.bg
Районът незабавно е бил отцепен от полицията. Очаква се на място да дойде представителят на Районна прокуратура-Пловдив, който ще даде детайлности за случая. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР