Мъж беше ранен по време на снимки. Това се е

...
Мъж беше ранен по време на снимки. Това се е
Коментари Харесай

Мъж беше намушкан по време на снимки на филм с Ан Хатауей

Мъж беше ранен по време на фотоси. Това се е случило на снимачната площадка на кино лентата Вещици, в който вземат участие Ан Хатауей, Октавия Спенсър и Крис Рок. Инцидентът е станал в Хертфордшир, Източна Англия.

Пострадалият е член на екипа като той е бил намушкан и откаран в болница. В публично известие Уорнър Брадърс, на чиято снимачна площадка се е случил случаят, обявиха, че това е индивидуален случай и към този момент е предаден в полицията за следствие.

Според полицията, има арестуван по случая. „ В 12:35 полиция е била извикана на място в студиото Уорнър Брадърс, което се намира в Хертфордшир. Един мъж е с контузия на врата. Друг мъж е арестуван със подозрение, че се е опитал да нанесе съществени телесни повреди и сега е в ареста “, се споделя в известието.

Предполага се, че мъжете се познават, а сега тече следствие, което ще даде повече изясненост към събитието.

Филмът Вещиците е римейк на класиката на Робърт Земекис от 1990 година Хатауей ще играе Великата магьосница. Историята споделя за 7-годишно момче, което се среща с същински вещици. Очаква се планът да излезе през 2020 година, като по този начин ще се отбележат 30 години от основаването на оригинала.

Снимка: Reuters
tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР