Махаме Веселото село от Борисовата градина, съобщи в своя Фейсбук

...
Махаме Веселото село от Борисовата градина, съобщи в своя Фейсбук
Коментари Харесай

Йорданка Фандъкова: Махаме Веселото село от Борисовата градина

Махаме " Веселото село " от Борисовата градина, заяви в своя Facebook кметът на София Йорданка Фандъкова.

След разчистването на заведението още 7,5 дка ще станат част от парка.

 

" Заповедта за премахването на противозаконните постройки беше издадена през 2018 година и предстоящо беше обжалвана от компанията, която ги е построила. Преминахме през две правосъдни инстанции и през май тази година Върховния административен съд удостовери премахването.
Дори и по-късно продължиха опитите за бавене. Благодарение на администрацията на община Пловдив, успяхме да връчим на компанията заповедта за непринудено осъществяване, с което стартира да тече срокът за унищожаване.
След като и той не беше спазен, преминахме към наложително унищожаване. Всички направени разноски ще бъдат предявени на компанията ", написа в обществената мрежа кметът Фандъкова..

 

Това е вторият терен от Борисовата градина, който освобождаваме в последния месец, акцентира тя.

 

Кметът на регион „ Средец “ господин Трайков довършва премахването на оградата при къпалнята „ Мария Луиза “, с което върнахме към парка 12 дка, припомня Фандъкова.
" Главният проектант на София арх. Здравков продължава с актовете за противозаконните обекти на терена на автокъща „ Капитолия “. Изпълняваме желаният ана съда и разширяваме размера на дейностите си, като към нелегално поставените навеси, причисляваме оградите и пристройките ", приключва обявата на Фандъкова в обществената мрежа.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР