Махачкала. Непобедения шампион в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov

...
Махачкала. Непобедения шампион в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov
Коментари Харесай

Спорт: Хабиб Нурмагомедов се завръща на UFC 236

Махачкала. Непобедения първенец в лека категория на UFC, Khabib Nurmagomedov може да се завърне в клетката на събитието UFC 236, което ще се организира на 13 април. Новината идва от страницата MMA TEAM DAGESTAN, където през последните няколко години се споделя достоверна информация за бойците от района и там за първи път беше обявенo, че Conor McGregor ще се бие против Khabib.

От страницата споделят, че на събитието ще се случи нещо огромно в ММА и това най-вероятно ще бъде завръщането на първенеца. Те отхвърлят да дадат повече информация с изключение на датата, само че всички признаци демонстрират, че това е обвързвано с Khabib и той ще се бие в ММА. Наскоро неговия управител показа, че той на 100% няма да се бие с Tony Ferguson, тъй като той не продавал.
Вариантите през Khabib в ММА са Conor McGregor или легендата Georges St-Pierre като и двете борби ще бъдат за големи суми. Вариант е и Tony, само че те не желаят борба с него. Има алтернатива и за борба с първенеца в категория перо Max Holloway, с който Khabib трябваше да се бие през април предходната година, само че нещата пропаднаха, тъй като Max имаше компликации със свалянето на килограми.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР