Магьосник е обвинен в предизвикване на нападения от крокодили … 70-годишен

...
Магьосник е обвинен в предизвикване на нападения от крокодили …
70-годишен
Коментари Харесай

Магьосник е обвинен в предизвикване на нападения от крокодили




Магьосник е упрекнат в предизвикателство на набези от крокодили … 70-годишен мъж от предградието Домбе, провинция Маника, Мозамбик в Южна Африка, се счита за локалния вълшебник (Zona666.com). Наскоро, той е упрекнат в предизвикателство на набези от крокодили. За да избегне линчуването, старецът избягал от селището си и потърсил леговище в полицейското ръководство. В река Люсит, минаваща през предградието Домбе, живеят крокодили. Техните офанзиви против хора са единични и не доста чести. Но, тази година, са маркирани пет офанзиви на крокодили против хора, в това число преди 10 дни, и всички в един район. В резултат на тези набези, двама души са убити, а трима ранени. Жителите на засегнатото населено място настояват, че локалният вълшебник има власт над влечугите, изключително над змии и крокодили. Те настояват, че точно той отговорен за това, че локалните крокодили са станали по-агресивни от преди.



Според allafrica.com, една от последните жертви на нахлуване от крокодил е възпитаник. Според татко му, в навечерието на гибелта си, момчето срещнало остарелия вълшебник. Той го помолил да му даде бисквити и сода, които детето преди малко било купило от локална сергия. Момчето отказало да даде покупките си и тогава старецът споделил: „ Това ще е последната бисквитка и пиво, което ще пиеш в живота си, тъй като скоро ще умреш … “ На идващия ден, когато момчето се разхождало покрай реката, било нападнато от крокодил и раздрано на части. Четете още: В гората покрай Толиати, локален гражданин откри пентаграма от черепи Друга жертва на магьосника, която имала шанса да оцелее след нападението на крокодил, е 17-годишният Мазуу Тимотео. Той също бил разговарял с този дъртак в навечерието на нападението. Мазуу споделя: “Този дядо ме помоли да му донеса вода от потока. Закъснях, и когато му донесох водата, той беше доста сърдит, след което стартира да ме заплашва. ”



Според други поданици на това населено място, остарелият вълшебник от дълго време е видян да извършва странни ритуали край реката. По време на един от тези ритуали, той се потопил под водата и седял там един час, без да изплува на повърхността, както вършат крокодилите. Той е видян, и когато хранел крокодили с трупове на пилета. Местният гражданин Симбанай Мачанга споделя: “Всичките ни проблеми с крокодилите са поради този дъртак. Не желаеме към този момент той да живее в нашия регион! ” Полицейските чиновници споделят на репортерите, че пазят стареца от линчуване. Междувременно, гневна навалица към този момент е разрушила къщата му и полицията се опасява, че в случай че се върне в селището, незабавно ще бъде погубен. Един от служителите на реда декларира: “Той споделя, че не е направил никакво закононарушение, и че се опасява, че ще бъде линчуван. Хората към този момент са унищожили цялото му имущество и по тази причина ние го пазиме. ”



Сега, локалните управляващи се пробват да намерят на магьосника ново място за живеене и да го реалокират в друга зона.
Източник: zona666.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР