Магнитски бури отнесоха ГЕРБ. Това заяви Татяна Дончева, лидер на

...
Магнитски бури отнесоха ГЕРБ. Това заяви Татяна Дончева, лидер на
Коментари Харесай

Дончева каза коя ще е следващата коалиция

" Магнитски стихии " отнесоха ГЕРБ. Това съобщи Татяна Дончева, водач на „ Движение 21 ” и част от обединението „ Изправи се! Мутри, вън! ” в изявление за БНР.

" ГЕРБ носи цяла отговорност за лицата, пострадали по закона " Магнитски ". Има " Магнитски стихии " и първият отвеян е ГЕРБ. Вторият отвеян от тази стихия е политическият план на Васил Божков ", разяснява Дончева. По думите ѝ глобите на Съединени американски щати са освен знак към българската страна, само че и към частните субекти, които имат общи планове или считат да подписват покупко-продажби с лицата и фирмите, които са осветени.

В предаването " Неделя 150 " лидерката на " Движение 21 " изрече убеденост, че обединението " Изправи се! Мутри вън! " ще влезе в 46-ото Народно заседание: " Нашите акценти са поставени върху разграждането на модела " Борисов ", което не е по никакъв начин лесна работа ".

Според нея няколко изказвания на водача на Има Такъв Народ Слави Трифонов са съкратили живота на предходния парламент, а казусът за невъзможността на 45-ото Народно събрание да излъчи държавно управление е бил, че Има Такъв Народ не са били в положение да излъчат държавно управление.

" За да бъде разграден моделът " Борисов " ще би трябвало да има парламентарно болшинство. Най-хубаво ще е то да бъде от политическите сили на смяната – „ Изправи се! Мутри, вън! ”, Демократична България и „ ИТН ”. Ако математическият общ брой за това не стигне, ще би трябвало да оказват помощ и другите сили... Ще би трябвало да се търсят съществени специалисти, каквито в България не са под път и над път. Може да се употребяват и министри от служебното държавно управление ", разяснява още Дончева.  Тя акцентира, че партиите на статуквото Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи могат да имат законодателни претенции, които да бъдат разисквани и почетени от партиите на смяната.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР