Магнатът на СУТИЕН Баронеса Моне е изправен пред призиви да

...
Магнатът на СУТИЕН Баронеса Моне е изправен пред призиви да
Коментари Харесай

Призовава „Баронеса Сутиен“ Мишел Моне да бъде ИЗГОНЕНА от Лордовете, след като излъга за сделка с Covid за £60 милиона

Магнатът на СУТИЕН Баронеса Моне е изправен пред апели да бъде изключена от Камарата на лордовете, до момента в който министърът на кабинета Майкъл Гоув е приканван да отговори на въпроси по отношение на присъединяване му в абсурда.

Връстницата от консерваторите призна през вчерашния ден, че може да се възползва от милиони лири облага от персонални защитни средства (PPE), продадени на държавното управление по време на пандемията от компания, ръководена от нейния брачен партньор Дъг Бароуман.

В изявление за BBC двойката се извини за отричането на ролята си в договорката, само че настоя, че „ няма причини за отговор “.

Компанията, PPE Medpro, сега се проверява от Националната организация за битка с престъпността (NCA), до момента в който Министерството на здравеопазването и обществените грижи (DHSC) от този момент издаде процедура за нарушение на контракт за договорка от 2020 година за доставка на рокли.

Лейди Моун, която беше назначена в Лордовете от Дейвид Камерън през 2015 година, си взема отпуск от Камарата на лордовете, само че в този момент е изправена...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР