Маги Желязкова, която настоява да бъде представяна с новото си

...
Маги Желязкова, която настоява да бъде представяна с новото си
Коментари Харесай

Маги Желязкова сменя Зейнеб при Гала! Туркинята се мести в Лондон с мъжа си Стоян

Маги Желязкова, която упорства да бъде представяна с новото си фамилно име Сидерова, сменя Зейнеб като звезден кореспондент при Гала, научи HotArena .

Бившата Мисис България към този момент обикаля по събития с оператор на Нова тв, с цел да снима репортажи за „ На кафе ”. Очаква се първите от тях да видят ефир още със старта на новия сезон на предаването, писа „ Уикенд “.

В малкия екран гледали на Маги с неприкрита подигравка, когато питала къде е „ нейният ” оператор, с който би трябвало да потегля на фотоси, или когато обявявала, че отива да „ инсталира ” репортаж за Гала. Това обаче по никакъв метод не тормозило нахаканата някогашна манекенка. Тя била уверена в качествата си на кореспондент, въпреки да прави първите си крачки в специалността на близо 44-годишна възраст. Както е известно, Маги до неотдавна се изявяваше пред камера главно като звезда. Тя има зад тила си лични излъчвания, в които е била водещ, била е и коментатор на „ ВИП Брадър ” в студиото на „ На кафе ”, само че в никакъв случай не е тръгвала с камера и микрофон за събитие, което отразява като кореспондент. Въпреки това обаче съгласно хора в екипа се справяла обичайно с новите си отговорности. 

Засега не е ясно за какво се е наложило да се търси заместница на Зейнеб, само че се допуска, че туркинята е напуснала мястото си в „ На кафе ”, с цел да се реалокира да живее в Лондон. Тя от дълго време имала такова предпочитание и считала, че е пристигнал моментът да го реализира. В британската столица щяла да живее с половинката си Стоян Балевски. Той е британски ученик, имал доста другари в Лондон и от години го влечало да се върне там. Зизу пък желала да добави точки към сивито си, като приключи някоя влиятелна школа в Лондон, за която ще заплати обичаният ѝ мъж.

Тя се надявала, когато един ден се върне в България, да ѝ дадат да води лично тв шоу, с цел да не остане вечно под сянката на приятелката си Гала. Правела и проекти, до момента в който учи, да продължи и работата си за „ На кафе ”, само че към този момент не като непрекъснат кореспондент, а като сътрудник от Лондон, откъдето да се включва понякога по скайп. По същия метод преди години предаването имаше сътрудник и в Ню Йорк – Деси Павлова. 

Очаква се в „ На кафе ” да има още един звезден кореспондент с изключение на Маги Желязкова. Това е Деси Цонева. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР