Маги Халваджиян, който е рожденик днес, беше изненадан от Лора

...
Маги Халваджиян, който е рожденик днес, беше изненадан от Лора
Коментари Харесай

Бомба: Бащата на Маги Халваджиян искал да се откаже от него, заради Кремена!

Маги Халваджиян, който е рожденик през днешния ден, беше сюрпризиран от Лора Крумова и родната си майка, която се появи в ефир, с цел да опише всякакви непознати за хората " пикантерии " от живота му.

Арменецът обаче я изпревари като побърза да показа, че с нея били постоянно толкоз близки, че майка му криела от татко му, когато пропушил. " Казах й тогава, споделих, а тя дълго време го криеше този факт от татко ми, че щеше да побеснее ", смее се Магърдич.

Но нещото, за което баща му хептен буен, била мисълта, че синът му ще си вземе за брачна половинка българка. Той бил по този начин безапелационен, че Маги би трябвало да се сроди с арменка и да продължи традициите, че му декларирал в прав текст - вземе ли българка, ще се откаже от него с " държавен вестник ".

В мига, в който видял, че Маги е в действителност вманиачен по Кремена обаче, кротнал, а и брачната половинка му Юлия имала огромен принос за това. " Всички знаят легендите за снахи и свекърви, само че аз с моята съм нямала кахъри. Знам ли, може би, тъй като и двете сме зодия рак ", смее се майката на Халваджиян.

Потребителите обаче шушукат в нета, че не имат вяра изключително на тази история за " откровената обич " сред двете дами, още повече, че и двете наподобяват пъклен властни. Какво става зад стените на дома им обаче, единствено те си знаят.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР