Маги Джанаварова сбъдна една своя голяма мечта, отдавайки се на

...
Маги Джанаварова сбъдна една своя голяма мечта, отдавайки се на
Коментари Харесай

Маги Джанаварова полетя с парашут: Сбъднах една своя мечта

Маги Джанаварова сбъдна една своя огромна фантазия, отдавайки се на много съществено прекарване.

Музикалната звезда, която преди няколко месеца се класира на второ място в „ Като две капки вода “ скочи с парашут от 3500 м височина.

„ Една голяма моя фантазия стана действителност. Нямам думи да опиша това, което изпитах, тъй като то не може да бъде обяснено с думи. Мога да кажа, че това е страст и адреналин неизживявани до този миг от мен “, написа Маги в обществените мрежи във връзка скока.

От фотосите си проличава, че Джанаварова си е изкарала повече от отлично. Изненадата пристигнала от Стефан Попов-Чефо, като даже не подозирал, че певицата дълго е мечтала за това. 

Виж още:

Междувременно певицата споделя прелестни фотоси от морската си отмора. На една от фотосите с просто око си проличава, че Маги е и в чудесна физическа форма.

Преди време певицата показа в свое изявление, че за здравето си пък се грижи посредством приема на витамини и здравословна храна. Маги Джанаварова споделя, че готви единствено с косово масло, масло от авокадо и гхи. За салатите си пък употребява зехтин и шарлан. Избягва глутен и млечните артикули.

Певицата е известна вегетарианка и признава, че се е отказала от месото заради хуманна хледна точка. Въпреки това си разрешава риба и морски артикули.  

Виж още:

Маги е споделяла, че е почитател на различната медицина и не пие никакви хапчета. Когато се разболее пък, прави гладолечение. Но предизвестява - методът е рисков и би трябвало да се приготви организма, с цел да се прави то. Така да вземем за пример тя е гладувала най-вече в продължение на 14 дни. Тогава го е правила поради здравословен проблем, с който се е справила. Първите 3 дни карала единствено на разводнен сок от грейпфрут, а по-късно - единствено на вода. Захранвала се 14 дни след глада.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР