Маги Джанаварова е победителят в десетата вечер на имитациите в

...
Маги Джанаварова е победителят в десетата вечер на имитациите в
Коментари Харесай

Дженифър Хъдсън донесе победа за Маги Джанаварова в „Като две капки вода“

Маги Джанаварова е спечелилият в десетата вечер на имитациите в „ Като две капки вода “. „ Въпрос, молба, гняв и горест – всичко това участва в песента на Дженифър Хъдсън. Ще би трябвало да мина през четири положения и се надявам да не преекспонирам облика “, показа певицата, минути преди появяването й, която изправи на крайници жури и сътрудници.

Вечерта беше открита от Dara, която се появи на сцената като част от K pop сензацията BTS.

Малко по-късно песента, изпята тъкмо преди 50 години от най-обичания български реализатор – Емил Димитров, прозвуча в осъществяване на Димитър Маринов. „ Към Емил Димитров ще подходя не като подражател, а като артист. Аз съм американски жител, само че България постоянно ще остане в сърцето ми “, показа Маринов, който не скри страстите си на сцената. Специален акцент в облеклото му беше истинската папийонката на легендата, предоставена персонално от сина на Емил Димитров.

Galia донесе поезия и приятност с облика на носителя на „ Оскар “, „ Златен глобус “ и 7 награди „ Грами “ - Принс. Парчето The most beautiful girl in the world певицата посвети на всички дами по света с благопожелание да се усещат красиви.

Партито ескалира с JJ и преобразяването му в R&B звездата Sisqo. „ Това е едно от най-хубавите осъществявания от началото на сезона! “, показа Хилда, която призна, че е била подготвена да стане и да затанцува под ритъма в залата.

Фики получи поздравления от Фънки за насладата и настроението на сцената като емблематичния македонски реализатор Тоше Проески.

За подготвката на Луна в облика й на Тото, оказа помощ другата половина от дует СкандаУ – Лъчо, до момента в който на самия Тото се наложи да влезе в облика на певицата.
За първи път в историята на шоуто двама реализатори размениха амплоа по време на лайфа.

Следващата седмица Галя ще запее с бяла роза в косите като Славка Качева, а Луна ще бъде международната звезда Майли Сайръс. Анди ще влезе в един от ведрите шлагери на Стефан Вълдобрев, а Тото ще заимства от Еминем. Dara ще влезе в дуета на Елица и Студжи, а JJ ще скочи в чужд жанр с ария на Azis. Фики получи нежния дует на Хилда Казасян и Тодор Колев, а Димитър Маринов ще търси Алис с Крис Норман и безконечния му шлагер. Победителят за вечерта – Маги Джанаварова ще оглави рок титаните Аеросмит.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР