Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов

...
Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като голямата любов
Коментари Харесай

Бившата на Слави се издъни в „Женени от пръв поглед”

Магдалена Ангелова, която продължава да е по-известна като огромната обич на Слави Трифонов, в сравнение с с работата си като психолог, се трансформира в бодил в очите на феновете, видя Hotnews.bg. Тя трябваше да дава препоръки на двойките, решили да се бракуват на сляпо в предаването „ Женени от пръв поглед”, само че не съумя да помогне на смелчаците.



В мненията си почитателите на шоуто са безапелационни, че освен Маги, само че и останалите нейни сътрудници би трябвало да си скъсат дипломите. Зрители атакуват още Ангелова, че се е грижила доста повече в предаването да се видят краката й и дългата й коса, в сравнение с персоналното й връзки към двойките и знанията й по логика на психиката. На необикновен подбив е подложено и присъединяване й в последния епизод, в който тя седеше на неестествено висок стол против двойката от Светлозар и Таня, които й оповестиха решението си да се разведат.



Шегобийци даже предложиха Маги да се качи на полилея, с цел да вижда отвисоко по-ясно проблемите на прясно бракуваните. Други се възмутиха от отношението й към Светлозар. „ Магдалено, ти не си психолог, откакто не можеш да видиш явната вербална експанзия на жалкия и безочлив комплексар Зари”, написа зрителка. Друга пък отива по-далеч и я афишира за „ доста зле”.



Ангелова се опитва в малкия екран още предходната година, като даваше препоръки в Би Ти Ви и демонстрираше непосредственост с Мариана Векилска. Явно желае да прави кариера на екрана, само че към този момент феновете не са на нейна страна.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР