Магазин Съни Маркет в кв. "Сарафово" е подложен на нескончаеми

...
Магазин Съни Маркет в кв. "Сарафово" е подложен на нескончаеми
Коментари Харесай

Как може серийният апаш Мартин да си краде половин година безнаказано ВИДЕО

Магазин Съни Маркет в кв. "Сарафово " е подложен на нескончаеми нападения от известния в Бургас с разбойническите си пристрастености Мартин Дачев. Бургазлията към този момент шест месеца от време на време си „ пазарувал “ гратис от супермаркета, алармират от комерсиалния обет, написа Флагман.бг.

„ Положението е нетърпимо. Този мъж постоянно влиза в магазина, взима си каквото си хареса без да се крие и си излиза напълно умерено през входната врата.

Касиерите непрестанно му вършат забележки, само че ги е боязън да се конфронтират словесно с него, с цел да не им посегне и физически, забелязали са, че в множеството случаи Дачев е в несъответстващо положение, евентуално под въздействието на упойващи субстанции “, споделя притежателят на магазина Христо Пехливанов.

Органите на реда към този момент са сигнализирани, само че към момента не се е стигнало до прекратяване на набезите от страна на серийния апаш.

Собственикът на Съни Маркет се е обръщал за помощ и към родственици на Мартин, които са поели ангажимент да беседват с него, само че до позитивен процес не се е стигнало.

От магазина предоставиха на редакцията ни видеозаписи, които ясно демонстрират кражбите на Мартин Дачев.

Мъжът цялостни джобовете със сладоледи, ядки и други, преяли му се в съответния миг.

Не се преценява с общоприетите правила на държание и всява ужас в не един търговски обект, алармират още от магазина.





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР