Мафията в момента иска да свали правителството - хазарт, контрабанда,

...
Мафията в момента иска да свали правителството - хазарт, контрабанда,
Коментари Харесай

Борисов: Мафията иска да свали правителството, затова няма да подам оставка

" Мафията сега желае да смъкна държавното управление - хазарт, контрабанда, всички са на улицата против нас и си откриха и водачи. Това ми дава съображение да смятам, че не би трябвало да се дава оставка “.

Това сподели министър председателят Бойко Борисов в следващото онлайн живо лъчение, този път от оздравителен център за деца с онкохематологични болести в община Костинброд. Думите му идват на фона на продължаващите повече от два месеца митинги против държавното управление и основния прокурор Иван Гешев.

" Искат оставка, само че не знаят какво да се направи. При нас хубавото е, че не приказваме в бъдеще време, а в настояще ", сподели още Борисов.

По думите му държавното управление продължавало да работи интензивно и " по тази причина толкоз ги дразним - другите няма какво да покажат ".

" Искат оставка, но не знаят какво да се направи. И в случай че имаше готови хора, на драго сърце бих им оставил да ръководят. Още повече тая рецесия, която сега върви по света, ще видите какво ще се развие идващите месеци. Така или другояче, действаме крепко и не им обръщаме внимание ", добави той в живото лъчение от центъра.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР