Мадрид. Техни Величества Цар Симеон и Царица Маргарита бяха гости

...
Мадрид. Техни Величества Цар Симеон и Царица Маргарита бяха гости
Коментари Харесай

Мадрид: Техни Величества Цар Симеон и Царица Маргарита бяха гости на сватбата на годината в Испания

Мадрид. Техни Величества Цар Симеон и Царица Маргарита бяха посетители на сватбата на херцога на Уескар – Фернандо Фиц-Джеймс Стюърт и София Паласуельо. Това оповестиха от пресофиса на Н. В. Цар Симеон II . Събитието се трансформира в историческа среща на едни от най-видните представители на испанската аристокрация, която мъчно би могла да се повтори. Тържеството се състоя тази събота в Мадрид, в градините на Двореца Лирия, неокласически замък от XVIII век, считан за втори по значимост след Кралския Дворец.
Испанското кралско семейство беше представлявано от Кралица София, която дойде на церемонията, като влезе през специфичен вход, друг от този за останалите посетители, предназначен за най-високопоставените представители на страната. През същия вход дойдоха и Техни Величества Цар Симеон и Царица Маргарита. На събитието Цар Симеон се срещна с Принц Пиер Аренберг, както и с Маркиза на Гриньон господин Карлос Фалко и неговата брачна половинка госпожа Естер Доня.
Родителите на младоженеца са актуалният херцог на Алба – Карлос Фиц-Джеймс Стюърт и Матилде Солис. Всички членове на семейство Алба (една от най-важните в исторически проект кралски семейства в Европа и най-старата аристократична фамилия на Испания) участваха на сватбата. Сред именитите посетители на тържеството бяха също: Херцогиня Ана Орлеанска, втората братовчедка на Крал Хуан-Карлос -Теса Баварска, някогашният кмет на Мадрид Есперанса Агире и дизайнерката Агата Руис де ла Прада.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР