Мадона ще изнесе безплатен мегаконцерт на 4 май на легендарния

...
Мадона ще изнесе безплатен мегаконцерт на 4 май на легендарния
Коментари Харесай

Мадона организира огромен концерт в Копакабанa

Мадона ще изнесе безвъзмезден мегаконцерт на 4 май на именития плаж Копакабана в Рио де Жанейро, с цел да отпразнува края на турнето си, оповестиха певицата и уредниците.


Това ще бъде нейният " максимален " концерт " до момента, един паметен концерт на една от най-красивите подиуми в света ", се споделя в прессъобщение, оповестено на уеб страницата на американската изпълнителка.

Концертът бележи завръщането на 65-годишната Мадона в Бразилия, където за финален път тя изнесе концерт през 2012 година

Това голямо шоу ще бъде единственият ѝ концерт в Южна Америка в границите на това турне, с което отбелязва 40-годишнината на кариерата си, по време на която изнесе концерти допълнително от дузина страни.

Това ще бъде единственият безвъзмезден концерт в границите на турнето Celebration Tour, предопределено да благодари на бразилските ѝ почитатели, се показва в прессъобщението.

На конференция уредниците обясниха, че концертът ще изисква логистика, сходна на обичайното новогодишно шоу с фойерверки, което се организира всяка Нова година на плажа Копакабана и притегля най-малко един милион души всяка година.

През 2006 година концертът на Rolling Stones в Копакабана е привлякъл сред 1,2 и 1,5 милиона души, съгласно оценките. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР