Мадона ще изнесе безплатен концерт на 4 май на легендарния

...
Мадона ще изнесе безплатен концерт на 4 май на легендарния
Коментари Харесай

Мадона приключва турнето си с безплатен концерт на плажа Копакабана

Мадона ще изнесе безвъзмезден концерт на 4 май на именития плаж Копакабана в Рио де Жанейро, с цел да означи края на турнето си, съобщи Агенция Франс Прес, като цитира екипа на певицата.

Това ще бъде нейният " паметен концерт на една от най-красивите подиуми в света ", се споделя в изказване, оповестено на уеб страницата на американската изпълнителка. Според нея това ще бъде " най-големият концерт до момента " .

С тази изява 65-годишната Мадона се завръща в Бразилия , където последно беше през 2012 година

Това грандиозно шоу ще бъде единственият й концерт в Южна Америка в границите на турнето, с което тя отбелязва 40 години от началото на кариерата си . За тези четири десетилетия Мадона е изнесла концерти допълнително от дузина страни.

Това ще е единственият безвъзмезден концерт в границите на турнето Celebration, чиято цел е певицата да благодари на бразилските си почитатели, се показва в известието.

На конференция уредниците обясниха, че този концерт ще изисква сходна логистика като обичайното новогодишно шоу с фойерверки, което се организира на плажа Копакабана и притегля най-малко един милион души всяка година.

През 2006 година концертът на " Ролинг стоунс " на Копакабана притегли към 1,2 - 1,5 милиона души.

Седемкратната носителка на премията " Грами " изпълнителка сега е на турне в Северна Америка.

Предстоящите дати през април включват три концерта в Маями и пет в столицата на Мексико - единствената латиноамериканска спирка преди Рио де Жанейро, отбелязва Агенция Франс Прес.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в и, с цел да сте в крайник с тематиките на деня
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР