Мадона е известна на хората в Обединеното кралство като Мадж,

...
Мадона е известна на хората в Обединеното кралство като Мадж,
Коментари Харесай

Нова биография разкрива как Мадона е получила прякора си Мадж

Мадона е известна на хората в Обединеното кралство като " Мадж ", само че останалата част от света в никакъв случай не е схванала за какво и от кое място е пристигнал този псевдоним, най-малко до този миг.

 

В биография за кралицата на попа, която към този момент може да се откри на пазара, озаглавена " Madonna: A Rebel Life " от Мери Габриел, разкрива детайлности към " кралския " псевдоним на иконата.

 

Авторката написа, че Мадона е наричана " Мадж " от английската аудитория, откакто основала албума си " Music in Britain " през 2000 година Тогава обществеността към момента я е виждала като поп звезда, а не като дива, оповестява " Mirror ", предава dir.bg.

 

Гай Ричи - вторият брачен партньор на Мадж, обаче споделя напълно друга история. В опит да ускори егото ѝ и да я накара да се почувства специфична, Гай декларирал на Мадона, че " Мадж " е кратко от " Нейно Величество ". Подобно на починалата кралица Елизабет II, чийто прякор по това време бе " Her Maj ".

 

Книгата за живота на певицата излезе няколко месеца, откакто Мадона бе изписана от болница, разследване на получена бактериална зараза.

По-късно самата тя разгласява пост в обществените мрежи, в който благодари на всички, отправили ѝ пожелания за бързо излекуване.

 

" Благодаря ви за позитивната сила, молитвите и думите. На път съм към възобновяване и съм необикновено признателна за всички благословии в живота си ", написа тя.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР