МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Прокурорите в три окръга на Уисконсин

...
МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Прокурорите в три окръга на Уисконсин
Коментари Харесай

Прокурорите в 3 окръга на Уисконсин отказаха да повдигнат обвинения срещу комитета на Тръмп, законодател

МАДИСЪН, Уисконсин (АП) — Прокурорите в три окръга на Уисконсин отхвърлиха да издигнат обвинявания за нарушавания на финансирането на акция против набирането на средства от някогашния президент Доналд Тръмп комитет и републикански щатски законодател, обвързван с опит за събаряне на ръководителя на събранието Робин Вос.

Прокурорите се позоваха на спор на ползи, в някои случаи тъй като те също вземат участие интензивно в техните локални републикански партии.

Комисията по нравственос на Уисконсин, която предложи предишния месец да бъдат повдигнати обвинявания, разгласи решенията на локалните прокурори в докладна бележка, готова за среща в петък. Обвиненията бяха препратени и на окръжните прокурори в три спомагателни окръга, само че те към момента не са уведомили комисията за своите проекти.

Комисията по нравственос се събра в петък, с цел да гласоподава за третиране на обвиняванията към окръзи, прилежащи на трите, които отхвърлиха наказателно гонене. В последна сметка основният прокурор на щата, демократът Джош Ка...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР