MachineGames представи ново кратко геймплей видео към Wolfenstein: Youngblood. Заедно

...
MachineGames представи ново кратко геймплей видео към Wolfenstein: Youngblood. Заедно
Коментари Харесай

Излезе ново геймплей видео към Wolfenstein: Youngblood

MachineGames показа ново малко геймплей видео към Wolfenstein: Youngblood. Заедно с това, взаимно с Nvidia беше обявено и тяхното партньорство, което ще подкрепи оптимизацията в употребяваната от играта технология, като също така Bethesda и Nvidia са подготвили специфичен пакет, с който ще оферират един от последните модели видеокарти на компанията дружно с копие от идната игра от паметната поредност.

„ Bethesda Softworks и MachineGames избраха NVIDIA GeForce, като желана PC платформа за Wolfenstein: Youngblood, давайки ни опцията да подобрим играта с най-модерната технология за трасиране на лъчите и подобряващата продуктивност система за адаптивен шейдунг на NVIDIA “, споделиха тези дни от компанията при анонса за общото съглашение сред фирмите.

„ Wolfenstein: Youngblood е новаторско продължение на истинската поредност, която има богата история в потреблението на изпреварваща времето си технология, с която карат техните игри да изпъкват пред останалите. Използването на трасиране на лъчите усъвършенства качеството на изображението по трагичен метод, а NAS оказва помощ за доста по-доброто показване на играта “, декларира Мат Уеблинг, маркетинг шеф в NVIDIA.

Wolfenstein: Youngblood ще ви води в Париж през 1980, където дъщерите на Би Джей би трябвало да оказват помощ на своя татко и да се оправят с нацистката сган. Играта ще е преход към последната трета част на възродената поредност, предлагайки доста развлечение за вас и вашите другари в уголемен кооперативен режим, въпреки че ще може и да се изиграе и изцяло в сингъл. Wolfenstein: Youngblood се създава взаимно с Arkane Studios, основателите на Prey, което, както разбрахме неотдавна, ще повлияе по позитивен метод на сериите с по-отворен дизайн на задачите и голям брой странични куестове.

Wolfenstein: Youngblood излиза на 26.07 за PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch и PC.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР