Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между

...
Мачът за световната титла по бокс в тежка категория между
Коментари Харесай

Реваншът между Усик и Джошуа ще се играе на 23 юли

Мачът за международната купа по бокс в тежка категория сред Олександър Усик и Антъни Джошуа ще се организира на 23 юли в страна от Близкия изток, най-вероятно Саудитска Арабия, разгласи промоутърът Еди Хърн, който е и управител на британеца.

Това ще е реванш, откакто през септември м.г. украинецът детронира Ей Джей в Лондон и взе купите на IBF, WBA и WBO. Четвъртата - тази на WBC, е владеене на Тайсън Фюри.

Окончателните елементи за багра Усик - Джошуа се чакат в околните дни.

" Мислехме и за вид, в който мачът да се играе в Съединени американски щати, само че не мисля, че ще се организира там. Бих желал да оповестя новините идната седмица - преди срещата сред Канело Алварес и Дмитри Бивол. Сигурно е, че дуелът ще бъде през юли и по-точно на 23-ти ", съобщи Хърн.

Украинецът, който до неотдавна беше в Киев като част от армията на родината си, само че към този момент тренира, има баланс от 19 победи в 19 мача на професионалния кръг. Докато Джошуа е с 26 триумфа и 2 провали.

Изходът на мача сред двамата ще се следи изкъсо и от Фюри, който в събота - откакто нокаутира Дилиън Уайт, още веднъж заприказва за отричане, само че експертите са на мнение, че няма да го направи преди да е излязъл в съединителен мач за всички трофеи.

Не е ясно какво ще стане, в случай че Джошуа си върне коланите - дали ще има трети конфликт.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР