Мачът между РБ (Лайпциг) и Байерн (Мюнхен) за Купата на

...
Мачът между РБ (Лайпциг) и Байерн (Мюнхен) за Купата на
Коментари Харесай

Хумелс едва не се сби с шеф на РБ - ето защо

Мачът сред Република България (Лайпциг) и Байерн (Мюнхен) за Купата на Германия беше изпълнен напрегнато и противоречиви обстановки, а съдията Феликс Цвайер не взе вярното решение във всяка от тях. Един от най-напечените моменти бе в края на първото полувреме, когато реферът първо отсъди дузпа за домакините, откакто Артуро Видал фаулира Емил Форшберг, само че след консултация с помощника си промени своето решение и даде пряк-свободен удар за домакините.

Нарушението на Видал в действителност бе отвън наказателното поле и в този случай Цвайер не сбърка. Докато футболистите на двата отбора се разправяха, на терена влетя и спортният шеф на домакините Ралф Рангник, а камерите демонстрираха по какъв начин Матс Хумелс се затича към него. Двамата си размениха остри реплики и едвам не се сбиха, а по-късно самият Хумелс изясни повода.
pic.twitter.com/W3H0ovKxGy
— Hummels D’Or (@MatsHulkmmels) 26 октомври 2017 година “Рангник искаше да покаже на съдията нарушаването от телефона си. Това не е почтено и му го споделих. Реферът по този начин или другояче нямаше да промени решението си”, съобщи немският национал.

“Домакините бяха по-добри през първото полувреме. Те имат доста положителни самостоятелни качества и пресата им е впечатляваща. Съдията обаче сгреши с дузпата в тяхна изгода. Той я даде единствено тъй като преди този момент в две други обстановки не отсъди такава”, добави Хумелс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР