Мачът между Берое и Верея завърши без победител. Първото дерби

...
Мачът между Берое и Верея завърши без победител. Първото дерби
Коментари Харесай

"Берое" и "Верея" завършиха без голове в скучно дерби

Мачът сред " Берое " и " Верея " приключи без победител. Първото дерби за сезона в Първа лига завърши при нулево тъждество.

Срещата беше оспорвана, само че постна и без вълнуващи моменти. При едно от най-интересните положения домакините можеха да вкарат минута преди края, само че гредата оказа помощ на " Верея ".

Мачът на стадион " Берое " се забави с към половин час поради проблем с осветлението. Гостите приключиха с човек по-малко, откакто в 79-ата минута Мирослав Енчев получи втори жълт картон поради симулация.

Треньорът на " Берое " Александър Томаш, който предишния сезон беше отпред на градския противник, съобщи, че е нужна доста работа. " Не се получиха нещата, които желаех. Дори да бяхме победили, нямаше да е справедливо. Нямаше футбол през днешния ден. Мач без футболни достолепия. "

По думите му " Берое " не се приближава на 15% от това, което той е видял в контролите. " Трябва да се работи психически. Видях и такива проблеми в някои от футболистите ", сподели Томаш. Той желае да притегли нови играчи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР