М ного хора използват спалнята си предимно и само за

...
М ного хора използват спалнята си предимно и само за
Коментари Харесай

5 неща, които не трябва да държите в спалнята си

М ного хора употребяват спалнята си най-вече и единствено за сън, само че други вършат множеството от ежедневните си действия в тази стая. Разберете какви движимости е хубаво въпреки всичко да не държите в тази стая, тъй като това може да бъде нездравословно по разнообразни аргументи.

Часовник-будилник или телефон

Проблемът с това да държите в спалнята си часовник, който ползвате за будилник е тревогата, която изпитвате от това дали ще се наспите задоволително преди алармата да звънне. Особено, в случай че се будите през нощта и проверявате какъв брой е часа. Преместете часовника в друга стая, където още веднъж можете да го чуете когато звънни в часа за пробуждане.

Не е целесъобразно да държите и телефона покрай себе си в спалнята, с цел да не се изкушавате през нощта проверявате часа и или известията, които сте получили.

Семейни фотоси

Повечето хора обичат да държат фамилни фотоси в дома си, само че съгласно Фън Шуй е значимо фотосите да не бъдат в спалнята. Причината е, че гледайки фотоси на фамилията си късно преди лягане може подсъзнателно да ви аргументи безпокойствие и стрес. Възможно е да започнете да мислите за отговорностите си към околните ви и дали се справяте с всичко.

Фитнес уреди

Фитнес уредите заемат място и в случай че нямате огромен дом, съхраняването им може да бъде комплицирано. Но никога недейте да държите фитнес уреди в спалнята си. Това освен предизвиква неразбория в стаята, само че не ѝ изключително хигиенично да ги държите в стаята си.

Работно бюро

Важно е да разделяте времето си за работа от времето за релаксация, изключително когато работите от у дома. Също по този начин е значимо да знаете, че спалнята е мястото където си почивате, не би трябвало да я свързвате с отговорностите, които имате в работа и които чакат да бъдат свършени. Най-добре е работното ви място да бъде в хола или друга стая по опция.

Печка или отоплително тяло

Ако в стаята, която спите цяла нощ работи печка или различен тип отоплително тяло това сигурно не е потребно за вашето здраве. Въздухът се изсушава и това води до проблеми с дишането. Хората със сърдечни проблеми и астма би трябвало да бъдат доста деликатни с нагревателите в спалнята, защото те могат да покачат равнищата на въглероден окис във въздуха. Това важи изключително за газовите нагреватели, защото те даже могат да причинят асфиксия. Безопасното нещо, което би трябвало да извършите, е да изключите нагревателя, когато си лягате или излизате от стаята.

По тематиката
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай Въпрос към радио " Ереван ": - Кога бракът е най-продължителен? Отговор на радиото: - Когато дамата е сляпа, мъжът ням, а свекървата няма... Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниГоворителят на ЦИК призна, че е имало усложнения при попълването на протоколитеСред участниците в демонстрацията е имало депутати от националистическата Австрийска партия на свободата и представители на извънредно десни групировкиКои са чужденците, които идват у нас по време на пандемията - споделя " Дойче веле " Мария Бакалова е номинирана в категорията за актриса в поддържаща роля за " Борат 2 " В Португалия броят на инфектираните и на смъртните случаи спадна драстичноКонкуренцията е здравословна, само че крайностите в никакъв случай.Чрез него може да се гледа видео до момента в който се употребяват други приложенияПартийните водачи са обезпокоени от господството на най-големите китайски интернет компанииБаща ми ще ни липсва извънредно доста, на фамилията ми и на мен самия, съобщи през днешния ден принц ЧарлзДва военни кораба на Съединени американски щати ще преминат през пролива Босфора в Черно море идната седмицаКандидатите, които са определени в два многомандатни региона би трябвало да разгласят от кой регион ще влязат.„ Тримесечно служебно държавно управление ще се концентрира главно върху зрелищата ”, сподели тяТестът му е позитивен, той е под карантинаПод негово ръководство фамилната компания Angelicoussis Shipping Group стана гръцката корабна компания с максимален флот, в този момент компанията поема щерка муЗадържан е мъжът, с който тя е живеела на фамилни начала Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР