Люис Хамилтън ще изпълни една своя детска мечта, като се

...
Люис Хамилтън ще изпълни една своя детска мечта, като се
Коментари Харесай

Хамилтън каза защо избра Ферари

Люис Хамилтън ще извърши една своя " детска фантазия ", като се състезава за Ферари през 2025 година, само че е решен да приключи времето си в Мерцедес на високо равнище. Седемкратният международен първенец във Формула 1 провокира потрес с новината, че ще се причисли към италианския тим през идващия сезон, съобщи БЛИЦ.

Британецът подписа нов двугодишен контракт с Мерцедес на стойност 100 милиона лири през август, само че ще задейства уговорка за преустановяване на този договор.

" Бяха няколко луди дни, които бяха изпълнени с цялостен набор от всевъзможни страсти. Време е да стартира нова глава в живота ми след 11 сезона в Мерцедес. Ще се причисля към Ферари през 2025 година. Чувствам се извънредно благополучен от това, което реализирах в Мерцедес. Мечтаех за това от дете, само че в този момент ще мога да извърша още една детска фантазия. Решението беше взето извънредно мъчно, тъй като Мерцедес е голяма част от живота ми още 13-годишна възраст. Все още не мисля за 2025 година. На 100 % съм предан на сегашните ми задания и провокации. Искам да оказвам помощ на Мерцедес да печели още ", сподели Хамилтън в изказване, оповестено в каналите му в обществените медии.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР