Люис Хамилтън не очаква да спечели титлата във Формула 1

...
Люис Хамилтън не очаква да спечели титлата във Формула 1
Коментари Харесай

Хамилтън не вярва, че ще спечели титлата в Тексас

Люис Хамилтън не чака да завоюва купата във Формула 1 на пистата в Остин. Очакванията са точно такива, изключително след полпозишъна му там, само че той не е уверен, че такова нещо ще се случи.

"Отборът свърши чудесна работа, пистата е доста сложна, вятърът си сподели думата. Трябва от самото начало да следиш какво се случва и да си нащрек. Точно по тази причина обичам тази писта и изключително, когато имаш болид, на който можеш да разчиташ. "

"Твърде малко е евентуално да печеля купата още в неделя. Искам да печеля оптимален брой точки. ОСвен в случай че Фетел не направи някаква неточност, не мисля, че ще печеля купата ", Хамилтън.

"Важно е да пускам от първа позиция, поздравления за Люис за представянето му. Ще е хубаво да печеля тук, само че и във всички надпревари до края на сезона. Не се представихме задоволително на високо равнище ", съобщи огромният му съперник Себастиан Фетел.

Челната тройка на старта се добавя от Валтери Ботас. "Разочароващо е, че не потеглям от първа редица, само че въпреки всичко пускам в челото на колоната. Поздравления за Люис, че потегля от полпозишън ", съобщи финландецът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР