Любовта между Алекса и Елица от тазгодишния сезон на Игри

...
Любовта между Алекса и Елица от тазгодишния сезон на Игри
Коментари Харесай

Бебе и сватба за Алекса и Елица от Игри на волята

Любовта сред Алекса и Елица от тазгодишния сезон на " Игри на волята " се трансформира в една от главните тематики паралелно до дуелите и борбите на Арената. След края на шоуто обаче, двамата към този момент имат една огромна премия от 100 000 лева и доста бъдещи взаимни проекти.

Наскоро 7-кратният първенец по битка разкри, че би желал да си има лично жилище, в което с Елица да основат семейство. Неговата обичана, несъмнено, няма нищо срещу такава вероятност.



" Още не сме решили дефинитивно. Аз по принцип не съм и предполагал, че ще бъда победител. Все още обмисляме какво да вършим. Като за начало ще се преместим да живеем в София. Нямаме лично жилище, само че желаеме да си вземем апартамент чартърен. Просто желаеме да си имаме наше място, да сме си сами и да си създадем семейство, в случай че е допустимо. Да станем трима. И също планираме идната година да създадем огромна женитба ", призна огромният победител пред " Телеграф ".

" Аз и Елица сме съвсем от две години дружно - показа още финалистът и добави: - Планувам да се върна в битката, да се стегна малко и да вляза във форма. Елица към този момент цели да стане майка.

Колко деца желая ли? Колкото Господ ни даде. И на две, и на три ще бъда удовлетворен, само че като начало дано си имаме едно. Няма значение какво ще бъде, само че колкото повече време минава, някак ми се желае да е момиченце. Не знам за какво, просто по този начин го усещам - и показа, че мечтае за семейство: - Сега бленувам най-вече да си изградим с Елица наше семейство и наш дом. Нищо друго не е по-важно за мен за момента ".

Двамата се запознават в Белмекен, когато Ерски е на лагер. " Запознахме се на един мой лагер в Белмекен. Аз бях с националния тим там, а тя беше с нейни приятелки. Беше пристигнала да се види с някогашния й тим с нейните треньори. И е желала да го съчетае като отмора за един-два дни. И тогава ние се видяхме, случи се това, което трябваше да се случи и Елица реши да остане до края на моя лагер. Бяхме цяла седмица дружно ".

Елица се схваща отлично с родителите на Алекса. " Да, доста добре се схващат. Приели са я като щерка, не като моята другарка или брачна половинка, а като щерка. По принцип те я почитат доста повече, в сравнение с мен, детето им (смее се). Аз също се разбирам доста с нейните родители, те са страхотни. Вярвам, че ме харесват. Не съм толкоз неприятен, че да е противоположното (отново се смее) ".

Двамата обичат да упражняват дружно и се разделят рядко, споделя борецът: " Да, когато живеехме в Сърбия, тренирахме доста постоянно дружно. Ние рядко се разделяме, само че когато се постанова, се случва и то е най-вече за 1 или 2 дни. Или в случай че аз не отивам на лагери - и добави: - Ние живеехме година и половина в моята къща в Сърбия. Повечето време прекарвахме дружно, тъй като тя е българка и няма другари в Сърбия и единственият човек, с който може да си поддържа връзка, съм аз ".

Любимото им занятие е да гледат филми и сериали дружно. „ А моето обичано занятие е да цъкам лига, което доста нервира Елица, тъй като тя не играе и не обича такива игри. Дори ми споделя, че това е загуба на време и то е по този начин, само че аз не мога да спра. Ние, мъжете, просто не желаеме да порастваме и това ни държи детския дух - показа той и добави, че доста обича да пее.

" Да, доста обичам да пея. Обичам да чувам всякаква музика - българска, сръбска и всяка една. Мислил съм да се занимавам с музика. Всъщност в този момент всички участници от „ Игри на волята “ се пробват да демонстрират метода си на живот в профилите си, по какъв начин упражняват, по какъв начин се хранят здравословно. Аз самият не се виждам по този метод. По-скоро се виждам в шоубизнеса, музика, пеене, да бъда водещ някъде. Това ми харесва. Все отново цялостен живот упражнявам и се занимавам със спорт и като че ли ми се желае нещо друго за в бъдеще ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР