Любовта е страхотно нещо. Най-вече когато е споделена. Между двама

...
Любовта е страхотно нещо. Най-вече когато е споделена. Между двама
Коментари Харесай

Обичам и теб, и теб, и теб

Любовта е ужасно нещо. Най-вече когато е споделена. Между двама души. А за какво не и сред трима. Или пък четирима? Да слагаме граници на възприятията е неуместно, нали?! А моногамията несъмнено не е единственият вероятен сюжет за една връзка.

Според нови проучвания по тематиката , полигамията се трансформира във все по-често срещано събитие . А каква е повода за това? Все повече хора не желаят да се разделят със свободата си в името на любовта и стигат до взаимното единодушие да не се лимитират да обичат единствено един различен.

При моногамията да си легнеш с трети човек е равно на невярност, която се жигосва най-жестоко от обществото. А в случай че сме част от полигамна връзка си спестяваме тези драми и животът ни е една концепция по-розов . Стига да сме задоволително широкоскроени, несъмнено.

 Снимка 395065

Освен това, съгласно учените, хората в полигамна връзка са по-склонни да вършат безвреден секс от тези, които имат единствено един формален сътрудник, само че им се случва да залитат от правия път. Те също по този начин се считат за по-общителни и по-склонни да основават връзки - освен любовни, само че и другарски, написа BBC.

Според проучванията, хората по отношение на повече от един човек са също толкоз задоволени от нея , колкото и тези, които са моногамни, от време на време даже и малко повече.

 Сексът, зимата и връзката сред тях
Защо да вършим повече секс през зимата

Добра концепция за тази и всяка друга вечер

Разбира се, полигамията не е за всеки. И в случай че не се усещаме подготвени за сходен вид връзка, няма нищо неприятно в това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР