Любовта е прекрасно чувство, което ни прави щастливи. Хубаво е,

...
Любовта е прекрасно чувство, което ни прави щастливи. Хубаво е,
Коментари Харесай

Зодиите БЕЗ късмет в любовта

Любовта е прелестно възприятие, което ни прави щастливи. Хубаво е, когато в живота ни има някой, който може да ни изслуша, разбере, одобри, развесели и поддържа. Но не всеки съумява да изпита това възприятие и да открие подобаващия човек.
Астролозите са на мнение, че заслуга за това имат звездите. Според тях в зодиака има три  , които нямат шанс в любовта. Ето кои са те.
Овен
Представителите на тази зодия са извънредно упорити и инатливи. Връзката с тях е същинско предизвикателство.
 Как другите зодии прекарват карантината Как другите зодии прекарват карантината
Карантината не е приятна за никого, само че както се споделя – „ належащо зло ”. Е, не ни остава нищо друго, с изключение на да се поз...
За Овните е доста мъчно да живеят с някого и да вършат взаимни отстъпки. Във връзките те ревниво пазят персоналното си пространство и в същото време не разрешават на колегата им да има свое пространство. Това постоянно става причина за провал на връзките на Овена и изяснява за какво той е самичък през по-голямата част от времето.

Друг минус на Овните е, че се считат за съвършени във всичко, без изключения и това доста ядосва близките.
Телец
Телците са извънредно нарцистични натури. На тях им е мъчно да си показват, че ще би трябвало да споделят личното си пространство с някого. Следователно връзките за доста представители на тази зодия са просто последна мярка и те избират да не се обвързват.
 КЪСМЕТЧЕ за 3 декември съгласно зодията КЪСМЕТЧЕ за 3 декември съгласно зодията
Овен Нова обич, която ще ви накара да забравите за всичко неприятно и всички минали връзки. Телец Животът е като огледало. Ако му се усм...
Телците не страдат от липса на внимание от противоположния пол и постоянно се възползват от това. Но действителните дълготрайни връзки в живота им са необичайност, защото не са техен приоритет.
Рак
Въпреки че са извънредно прочувствени и чувствени натури, Раците търсят единствената обич - тази, която е за цялостен живот. Но постоянно за тях се оказва мъчно да изградят мощни връзки.
Това се дължи на недоволството от колегата им, което води до непрекъснато мятане от една връзка в друга за Рака.
Раците нямат шанс в любовта и поради ревността си. Със своите съмнения и упреци те са в положение да да убият всяка връзка и да сложат край даже на най-силната обич.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР