Любовта е навсякъде около нас и доказателство за това са

...
Любовта е навсякъде около нас и доказателство за това са
Коментари Харесай

НЕСТАНДАРТНИ любовни знаци от Вселената – ето как да ги разпознаем

Любовта е на всички места към нас и доказателство за това са дребни знаци, които Вселената ни дава за нея и които могат да ни ухилен и в най-тъжния миг. Обърнете внимание на дребните неща и знаци към вас. Винаги, когато не се чувствате щастливи, огледайте се. Със сигурност ще видите любовен знак, който да донесе топлота на душата ви. Ето и по какъв начин да го разтълкувате.

Часовник – това поверие се прави от доста хора и през днешния ден. Когато видите 11:11 или други идентични цифри, целувате часовника и си пожелавате нещо. Най-често мислите са за обич, само че може да си пожелаете и друго нещо.
Гарван на прозореца, или знаците, които ни подсказват бъдещето
Птиците са чести посетители на первазите и балконите. Живеейки един до друг с човек, те не се опасяват от наличието на хората, търсейки...

Монета – доста хора имат вяра, че в случай че хвърлят монета в фонтан, заставайки с тил към него и пожелавайки си нещо, то ще се сбъдне. Изключително известен шадраван с монети е Треви в Рим, в който хиляди хора хвърлят монети всеки ден. Ако хвърлите една монета, значи, че ще се върнете и повторно в града. Две монети са знак, че ще се влюбите в Рим, а три монети – че ще се върнете, влюбите и омъжите.

Сватбена торта – едно доста необичайно поверие е, когато отидете на женитба и ви сервират парче торта, да не го хапвате, а да го оставите под възглавницата. Тази традиция потегля през 17-ти век измежду англичаните. Така ще ускорите случването на този развой и скоро ще се видите да минавате под венчило.

Луната – малко на брой знаят, че най-подходящото време за лумване на обич сред двама души е седмият ден след пълнолуние. Може да помогнете на събитията да се случат като излезете с другари на тази дата или се разноските на открито. Кой знае, може би вашата огромна обич ви чака.

Ябълка – антично поверие, съгласно което би трябвало да навивате дръжката на ябълка и по едно и също време с това въображаемо да изреждате имената на евентуални сътрудници. При този, при който дръжката се скъса, може би ще имате триумф в любовта.
Ако вършиме това при разчистване на пода, ще привлечете парите в живота си
Почистването на пода е значимо освен за чистотата и уюта в дома. Според езотериците то оказва въздействие и върху финансовото благоденствие...

Ядец – евентуално сте виждали тази традиция по филмите. Тя е присъща за западната просвета.  Според нея би трябвало да счупите ядец, да си пожелаете нещо и то ще се сбъдне. Според вярването в случай че две дами счупят еднакъв ядец, има следва сватба. Тази, която остане с по-малка част от костта, ще се омъжи първа.

Тези простички суеверия може да ви донесат огромната обич. Нищо не губите, в случай че извършите някое от тях. Опитайте, а знае ли човек, може би след време ще разказвате по какъв начин сте се срещнали с сегашния си брачен партньор поради антична традиция.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР