Любовният ви живот има нужда от игриви моменти и разнообразие?

...
Любовният ви живот има нужда от игриви моменти и разнообразие?
Коментари Харесай

Горещи страсти ги очакват 4 зодии в следващите няколко дни

Любовният ви живот има потребност от игриви моменти и многообразие? Звездите са подготвили буйни изненади за някои от зодиите. Вижте дали сте измежду най-големите късметлии в любовта!

Дева

Деви, чака ви същински любовно премеждие.

До в този момент не сте се наслаждавали на връзката си по този начин, както сега. Консумирайте пристрастеността и любовта си, тъй като това прави и двама ви щастливи. Със сигурност тази седмица ще се насладите на незабравими интимни преживявания, които ще ви изпратят непосредствено в облаците.
Скорпион

Скорпионът е абсолютният победител в любовния хороскоп тези дни. Звездите са напълно на ваша страна и оферират страхотни благоприятни условия за забавни интимни прекарвания. Край на скуката в леглото! Вече сте влезнали в интервал, в който ще се развихрите и ще покажете и най-бурните си черти. Страстта ще бъде нечовешка, а скорпионска!

Стрелец

Вашата последваща жертва чака да бъде отстреляна! Умеете да се наслаждавате на секса и хубостта в колегата. Тази седмица е подобаваща за нови връзки и фамилиарност с разнообразни сътрудници. Определено ще сте в въодушевление за ексцентрична обич и ще изпълнявате голям брой разнообразни функции в леглото. Обитаването на чаршафите ще се трансформира във вашето особено място, където всичко друго е неразрешено, с изключение на за буйната обич.

Козирог

Заслужено ви чака страхотна развръзка на събитията, които се случват към вас. Ще съблазните верния човек, с който несъмнено ще се задълбочите в игричките в леглото. Можете да си помечтаете още занапред... Подгответе се за същинска хала, която ще попадне в прегръдките ви и посетете някой секс шоп за ентусиазъм.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР