Любовният живот не е нещо сложно, но една грешка може

...
Любовният живот не е нещо сложно, но една грешка може
Коментари Харесай

В никакъв случай не правете тези 10 неща в леглото

Любовният живот не е нещо комплицирано, само че една неточност може да го съсипе. Всеки е допускал неточности, когато стартира любовната игра, а те водят до намаляване на либидото и неприятни и сконфузни обстановки. В резултат на това връзките сред двамата могат да се влошат, да се стигне до свада, а оттова и до неприятна разлъка.

Сега ще разберем кои са главните неточности, които се позволяват в леглото и по какъв начин да ги избегнем.

1. Не се мислете за съвършени

Когато вършиме обич, тук няма правила. Всеки би трябвало да е наясно от какво има потребност другия сътрудник. Ако не можете да го разберете е хубаво повече да си говорите за това. Няма нищо срамно, по-добре е да се изясните авансово. Не изпробвайте заучена техника от предходната си връзка, тъй като тя може да не се хареса на настоящия ви сътрудник. Експериментирайте повече и дайте независимост на въображението си.

2. Избягвайте тежките диалози в леглото

Когато сте се сгушили до обичания си човек, никога не си говорете за проблеми или неприятности. Намерете друго време и най-много друго място за това. Леглото е място за обич и сладостен сън. В противоположен случай ще го свързвате с отрицателни страсти и неприятни мемоари.

3. Споделяйте желанията си без да се срамувате
 9 аргументи за какво към този момент не правиш секс след брака 9 аргументи за какво към този момент не правиш секс след брака
Първо, би трябвало да разберете повода за тази обстановка. Например, постоянно повода за недоволството от половия живот е противоречие...

В интимният свят можете да говорите за всичко, което желаете. Няма за какво да ви е позор. Споделете какви са вашите стремежи с половинката си, бъдете изцяло открити. Това ще ви достави взаимно наслаждение и напълно скоро ще го изпитате физически.

4. Никога не се преструвайте

Не се правете, че достигате до дъно, в случай че това не е реалност. Бъдете почтени с половинката си, тъй като в случай че тя усети, че се преструвате ще й стане много сконфузно и жалко и е допустимо да стартира да гледа настрана.

5. Не правете обич в случай че не ви се прави

Когато сте изтощени или нямате въодушевление, не е нужно да си лягате и да вършиме обич принудително. Това не би трябвало да е по обвързване, а да се прави за наслаждение. В противоположен случай може да се трансформира във тип спорт, а това няма да докара до нищо положително за бъдещето на връзката ви. Правете обич единствено когато и двамата сте настроени за това.
 Топ 5 неточности, които може би допускате при правенето на бебе Топ 5 неточности, които може би допускате при правенето на бебе
1. Тези дни. Съвременната жена, с помощта на медиите, е добре образована във връзка овулацията. Много дами, стремящи се към майчинст...

6. Спрете да се фокусирате единствено до висшото чувство

Недейте да бързате. Любувайте се на дълга любовна игра и не се концентрирайте върху финалното висшо наслаждение. Наслаждавайте се дълго време един на различен, това ще ви зареди с доста обич и приятни преживявания.

7. Не прехвърляйте напрежението от работата в любовта

Когато сте си легнали, значи е време да се разтоварите и да не мислите за работата или за някакъв различен проблем. Отърсете се от всичко и се отпуснете. Вие се намирате до обичания човек и желаете да си прекарате добре, а не да го натоварвате, нали по този начин. Затова не пренасяйте своите проблеми в мястото, където спите.

8. Намалете рецензията
 Неписаните правила в спалнята за щастлива връзка Неписаните правила в спалнята за щастлива връзка
Според античното изкуство Фън Шуй, трите най-важни зони в дома са входната врата (или фоайето), кухнята и основната спалня. На пръв погле...

Ако нещо в леглото с вашата половинка не ви подхожда, потърсете внимателен метод да му го съобщите. Важно е да не го нараните и да не засегнете неговото самочувствие. В противоположен случай идващия път очаквайте още по-лошо показване от него.

9. Не говорете за някогашната си обич

По никакъв мотив не говорете и не сравнявайте нещо с някогашната си връзка. Всичко това е минало, а и мястото за този диалог не е в леглото, а на масата.

10. Спрете да се обвинявате, в случай че от време на време си представяте някое друго лице, до момента в който вършиме обич

Всеки има някакви мечти и е изцяло обикновено някой да си показа различен човек, правейки обич. Това се случва постоянно, както онлайн, по този начин и в сънищата. Все отново сме хора и сме претърпели много неща, нали по този начин? Затова не изпитвайте виновност при сходни видения.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР