Любовник на момче-играчка, който овдовя, след като се ожени за

...
Любовник на момче-играчка, който овдовя, след като се ожени за
Коментари Харесай

Момче-играчка, което наследи имуществото на британския викарий, 81, се сгоди отново, след като се закле да не се жени повторно

Любовник на момче-играчка, който овдовя, откакто се ожени за 81-годишен викарий, се сгоди четири години, откакто даде обещание да не го прави.

30-годишният Флорин Марин се омъжи за Филип Клементс на първокласна гала през 2017 година и след това наследи имуществото си от £150 000, както и пенсия от £2000 на месец и £100 000 имущество, когато той умря.

В стоплящото сърцето заричане към вдовицата си румънецът го увери, че в никакъв случай повече няма да се ожени. Въпреки това, откакто се влюбва в немско-италианския хотелски началник Джовани Месина, той още веднъж става избраник. И до момента в който разликата във възрастта не е толкоз огромна, колкото предходната му връзка, последният му любовен интерес към момента е с 22 години по-възрастен от него.

Въпреки че Флорин в действителност е приел предложение, той разкри, че има голяма измама, която може да му попречи да наруши обещанието си към Филип. Той сподели на MailOnline: „ Да, благоприятен съм, само че не съм сигурен, че ще се оженя – дадох обещание на Филип, че няма да се же...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР