Любовната афера между президента на България (2012-2017) Росен Плевнелиев и

...
Любовната афера между президента на България (2012-2017) Росен Плевнелиев и
Коментари Харесай

Деси Банова: Не съм с Плевнелиев заради милионите му

Любовната спекулация сред президента на България (2012-2017) Росен Плевнелиев и синоптичката от Нова телевизия Деси Банова е станала причина знойната русокоска, а и екс президента сензитивно да свият другарските си кръгове. След като двамата се разделиха с дългогодишните си половинки и заживяха дружно, доста от досегашните им близки почнали да ги корят с неуместни забележки за връзката им.

Особено недоволство против Деси Банова се основало в коридорите на Нова тв, като в нюзрума на медията интензивно се шушукало, че свободомислещото момиче на прогнозата за времето е с Плевнелиев поради парите и въздействието му.

„ Не съм с Росен поради милионите и ситуацията му. Била съм с доста по-богати мъже от него, последният мъж в живота ми също беше милионер “, кълняла се пред колежки Деси Банова. Тя обяснявала, че била запленена от Плевнелиев не поради тузарските му покои в Гърция, Черноморец и разложкото село Баня, нито поради многомилионната му банкова сметка, а защото в никакъв случай до момента не е имала толкоз ерудиран и любезен мъж до себе си.

Сред многочислените полови похождения на Деси Банова в предишното доминират спортисти (Бербатов, Мартин Станков, вратаря Тодор Кючуков), милионерски синове и настоящи столични плейбои, както и дузина публицисти, отпред с Крум Савов, написа Уикенд. Сред първите известни завоеванията на синоптичката, която съгласно мълвата била пристрастена към секса, е Мартин Карбовски, с който тя спала още когато била на 19.

Тогава Карбовски водел предаването Квартал по кабеларката 7 дни и взел стройната тийнейджърка като стажант-репортер. Устатият публицист и Деси имали едномесечна полова връзка, само че по-късно се скарали поради други любовни увлечения на хубавицата и тя напуснала със скандал предаването му, спомнят си някогашни нейни сътрудници от към този момент несъществуващата 7 дни.

Според думите им, преди време Деси била напористо ухажвана и от сензитивно по-възрастния от нея публицист и водещ Румен Балабанов, към този момент мъртвец, и излизала два-три пъти с него на вечеря, само че самата тя отричала да е стигала по-далеч.

Откакто е с Росен Плевнелиев, Деси Банова бере плодовете на дългогодишната бизнес и политическа активност на екс президента. Неотдавна тя получи като подарък от него тузарски електрически автомобил Тесла за 140 000 лв., великодушният политик безусловно всеки ден сюрпризирал синотичката с дребни доказателства за любовта си – парфюми, маркови облекла, бижута и луксозни букети с цветя.

Преди дни Плевнелиев заведе Деси Банова и в Лондон, където двамата следиха триумфа на Григор Димитров на финалния мастерс сред осемте най-хубави тенис ракети в света. Бившият държавен глава се изръсил с 4 000 паунда за билети за Гришо и гледал с обичаната си победния ход на хасковлията от ВИП местата в залата.

Лондонският воаяж на Плевнелиев и Деси Банова е излязъл извънредно скъпо на екс президента, защото той наел голям апартамент в реномирания хотел Дорчесър, където нощувките стартират от 500 паунда на вечер и доближават до 3000. Двамата се хранили във високо оценения ресторант към влиятелния хотел, отличен с две звезди Мишлен издават българи, засекли президентът и синоптичката в столицата на Англия.

По-късно Певнелиев и Деси Банова бяха засечени на летище Хийтроу в Лондон в очакване на полет на Бритиш Еъруейз за Америка. Това оповести българин, съумял да снима звездната двойка, засегнат от нахалното предреждане на синоптичката пред гишето за чекиране.

Впоследствие самата Деси Банова опроверга информацията, че е отлетяла за Щатите с Плевнелиев, тя изясни, че двамата са отлетели за Атина, а на гишето за американския полет единствено се уведомила за полета до Гърция.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР