Любослав Пенев ще напусне Хебър след есенния дял на кампанията,

...
Любослав Пенев ще напусне Хебър след есенния дял на кампанията,
Коментари Харесай

Любо Пенев напуска Хебър

Любослав Пенев ще напусне Хебър след есенния дял на акцията, разбра „ Тема Спорт “. Една от аргументите това да се случи е идното съкращаване на бюджета, тъй като общината няма по какъв начин да продължи да дава по 300 хиляди лв. на пазарджиклии, каквато бе практиката при предходното управление на града.

Ел Голеадор ще бъде отпред на отбора от стадион „ Георги Бенковски “ в още три дуела. На 2 декември, събота, Хебър приема шестия в класирането ЦСКА 1948, като мачът стартира в 12:30 часа. След това има ново домакинство, само че този път за Купата на България. На 6 декември, сряда, пазарджиклии одобряват Левски в 1/8-финал, който започва в 14:30 часа. На 10 декември, неделя, пък е гостуването на набиращия скорост Ботев Пловдив. Сблъсъкът на „ Колежа “ е от 15:00 часа и ще бъде финален за Пенев отпред на състава. След това той ще чака нови оферти за работа.

Хебър направи нелош старт на сезона и в един миг се представяше много над упованията. В момента тимът на Ел Голеадор заема 10-о място във краткотрайното класиране, като салдото му е 5 победи, 5 равенства и 8 загуби, при голова разлика 19-24.

Трябва да се означи, че по време на миналогодишната зимна пауза Любослав Пенев най-изненадващо се раздели с ЦСКА 1948. След старта на пролетния полусезон той бе поканен да поеме Хебър от към този момент някогашния кмет Тодор Попов. Наставникът свърши отлична работа, като съумя да избави Хебър от изпадане, освен това, без отборът да минава през бараж – това в един миг от пролетта изглеждаше съвсем невероятно. Пенев обаче се оправи с тежката задача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР