Любослав Пенев ще бъде основният опонент на Борислав Михайлов за

...
Любослав Пенев ще бъде основният опонент на Борислав Михайлов за
Коментари Харесай

Любо Пенев внася в петък кандидатурата си за президент на БФС

Любослав Пенев ще бъде главният конкурент на Борислав Михайлов за президентския пост в БФС. " Сега " научи, че кандидатурата на някогашния селекционер на националния тим за идния конгрес би трябвало да бъде подадена в петък. Всички нужни документи към този момент са събрани, като това е резултат от близо 4-месечен труд.

През това време хора, които работят за кандидатурата на Пенев, са обикаляли страната, срещали са се с представители на доста клубове и имат увещание, че ще получат гласовете на много от тях. " Имаме голяма поддръжка от доста тимове. Но сме наясно, че ще ни е доста мъчно, защото Михайлов има опит в провеждането на сходни конгреси. Предстои огромна борба ", съобщи Ивайло Гроздев, който е един от хората, работещи за идеята.

По неофициална още информация зад Пенев са застанали много известни лица, които влизат в предприемчив комитет. Сред тях се чака да е и Христо Бонев, също някогашен народен селекционер. Повече детайлности обаче ще бъдат изнесени през идната седмица, когато ще бъде дадена публична конференция по отношение на кандидатурата на Любослав Пенев. Самият той към този момент се въздържа от изказвания. След като е дал единодушието си обаче, той очевидно е получил и позволение от " Валенсия ", където сега е на работа като треньор на дублиращия тим.

Кандидатурата на Борислав Михайлов пък досега още не е издигната публично. Но има безапелационни отзиви от неговите вицепрезиденти Йордан Лечков и Атанас Фурнаджиев, че той ще се кандидатира за четвърти мандат. Макар че след преизбирането си през февруари 2014 година Михайлов бе оповестил, че това ще му е финален мандат. Конгресът на БФС се чака да се организира през февруари или март 2018 г.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР