Любопитно Венера в Лъв - любовта ни води към нови

...
Любопитно Венера в Лъв - любовта ни води към нови
Коментари Харесай

Венера в Лъв - любовта ни води към нови таланти

Любопитно Венера в Лъв - любовта ни води към нови гении Венера ще остане в слънчевия знак от 28 юли до 21 август  Александра Иванчева 30 юли 2019, 07:15 .a{fill:#fff;}.b{fill:#676767;}  Венера в Лъв - любовта ни води към нови гении
Венера в Лъв - любовта ни води към нови гении
 Как се готви цяло пиле - 3 вкусни предписания
Как се готви цяло пиле - 3 вкусни предписания
 Проучване: с какво туристите най-вече влудяват чиновниците в хотелите?
Проучване: с какво туристите най-вече влудяват чиновниците в хотелите?
 Пропускате ли закуската? Учени със съвет
Пропускате ли закуската? Учени със съвет
 Невероятни оптични илюзии, направени с грим
Невероятни оптични илюзии, направени с грим
 Как се промени актрисата, която изигра Мейси в
Как се промени актрисата, която изигра Мейси в " Дързост и хубост "
 Топ 10 на най-трудните шофьорски маневри
Топ 10 на най-трудните шофьорски маневри
 Известни мъже над 50, които наподобяват супер
Известни мъже над 50, които наподобяват супер

ко възприятието за уникалност, стойност и предпочитание да блестите трепти във въздуха към вас, то повода е, че Венера смени своя знак, с цел да се настани в Лъв. Знакът повелява да обичаме буйно, да изявяваме гениите си блестящо и да се свързваме със съзидателната креативна сила. За някои тази сила се усеща под формата на досег с обичаната дреха, среща с изкуството, вълнуваща любовна история и разнообразни креативен занимания.

Знакът на Лъва е обвързван с децата и за доста от нас точно връзката с дребните или с детето в нас ще бъде зареждащ детайл и по-важното – опознаване на още един набор от любовта.

Любовта като избор

В древногръцката митология Венера се свързва с облика на Афродита – богинята, която дирижира събития и всекидневно получава това, което желае, употребявайки по този начин наречените „ женски “ игри. Тук няма всеотдайност или принадлежност, а само предпочитание да се преродим в момент на същинска обич.

За разлика от Луната, Венера не изпитва възприятие за дълг, нито се явява в търсеща позиция. Тя е тази, която избира, а изборът ѝ постоянно е безапелационен. Колко ще трае това решение зависи от нас, само че то ще бъде избор на сърцето.

Сега е моментът да се запитаме какъв брой държим на себе си и по какъв начин съумяваме да разпознаем това, което ценим. Суетата и егоизмът могат да бъдат нездравословни тъкмо толкоз, колкото и цялостното изтриване на нашата стойност. Правете здравословни избори, с цел да се свържете със себе си и другите по най-хубавия метод.

Всеки от нас е създател

В рождената карта на всеки един от нас има бранш, който е означен от Лъва – това е пространството, в което ние творим, забавляваме се и носим онази спонтанност, присъща на слънчевия знак. Венера в Лъв ни разрешава да разкрием този капацитет в любовта към близките, към изкуството, към креативното начало и най-много към самите нас.

Всяка процедура, обвързвана с духовно рационализиране, ни припомня по какъв начин би трябвало да обичаме себе си, тъй като любовта резонира с страстите на заобикалящия ни свят. Сега е времето да се свържете със себе си и да чуете оня интуиция, който ви нашепва, че сте неповторими, надарени, занимателни, великодушни... Това е Венера в Лъв.

Взаимодействие

Най-силно въздействието на Венера в Лъв ще бъде усетено от хората, които имат планети в огнения тригон (Овен, Лъв, Скорпион) - евентуално ще се почувствате по-обичани и животът някак ще стане по хубав и трогателен. Ентусиазмът е един от най-важните критерии за огнените знаци, които постоянно припокриват страсти и деяние. Ако би трябвало да стъпите на своята сцена и да заблестите, в този момент е моментът!

Близнаците, Ракът, Девата и Везните също ще изпитат благотворното въздействие на тази Венера, само че събитията значително ще зависят от персоналните старания. Не забравяйте, че най-хубавите неща постоянно са тези, към които сме създали комплицирана, само че решителна крачка или това, което назоваваме храброст.

Водолеите евентуално ще преоценят визията си за любовта, изборите и проявата на гениите. Възможно е да се огледате в другите и да откриете нещо скъпо в самите вас. Свързаните с Телец, Скорпион, Козирог и Риби ще имат опция да преоткрият радикално своята оценка и евентуално да си слагат фундаментални въпроси за любовта.

Понякога дребни случки в всекидневието, които ни вадят от обувките, могат да дадат нова посока. Всеки от нас носи креативното начало - Божествената парченце да създаваш нови светове.

Пожелавам ви завършения, ентусиазъм и изява на нови гении!

Може да се свържете с Алекс Иванчева на посочения адрес: [email protected].

 Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви чака до края на 2019 Честит рожден ден, Лъвове! Ето какво ви чака до края на 2019  Лунно затъмнение в Козирог - най-подходящото време да помислим за... Лунно затъмнение в Козирог - най-подходящото време да помислим за...  Ретрограден Меркурий - какво в действителност би трябвало да знаем Ретрограден Меркурий - какво в действителност би трябвало да знаем  Слънчево затъмнение в Рак - време е да оставим страховете в предишното Слънчево затъмнение в Рак - време е да оставим страховете в предишното

Instagram.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза Редактор: Александра Иванчева Венера Лъв хороскоп .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Северно Черноморие - тонове отпадъци, изсечени гори и повредени дюни <br>
Северно Черноморие - тонове отпадъци, изсечени гори и повредени дюни
 <br> Шефът на Националното разузнаване в Съединени американски щати напусна <br>
Шефът на Националното разузнаване в Съединени американски щати напусна
 Шефът на Huawei: Китай може да пусне своя криптовалута Шефът на Huawei: Китай може да пусне своя криптовалута  <br> Известни <strong> мъже над 50 </strong>, които наподобяват супер <br>
Известни мъже над 50 , които наподобяват супер
 1 Най-добрите домашни средства против досадни комари  1 Вижте най-сексапилния мъж за 2018 година (СНИМКИ)  1 Лозя, романтика и обаяние в Шампан (СНИМКИ)  1 Здравословните изгоди от „ лунното цвете “ (ВИДЕО) --> АКЦЕНТИ  Най-добрите домашни средства против досадни комари Най-добрите домашни средства против досадни комари  Вижте най-сексапилния мъж за 2018 година (СНИМКИ) Вижте най-сексапилния мъж за 2018 година (СНИМКИ)  Лозя, романтика и обаяние в Шампан (СНИМКИ) Лозя, романтика и обаяние в Шампан (СНИМКИ)  Здравословните изгоди от „ лунното цвете “ (ВИДЕО) Здравословните изгоди от „ лунното цвете “ (ВИДЕО) Последни  Учени сътвориха " мини Слънце " на Земята  <p><strong>Венера в Лъв</strong> - любовта ни води към нови таланти</p> Венера в Лъв - любовта ни води към нови гении  <p>Климатичните промени значат разселване, спор, насилие&nbsp;</p> Климатичните промени значат разселване, спор...  <p>Eто какъв брой постоянно <strong>да подменяте</strong> тези неща в дома</p> Eто какъв брой постоянно да подменяте тези неща в дома  Ще има ли конкуренция Фандъкова - Мая Манолова за София Ще има ли конкуренция Фандъкова - Мая Манолова за София  Кристалина Георгиева Файненшъл таймс: Георгиева е измежду любимците за МВФ  Ето по какъв начин задържаха трафикантите на мигранти през Дунав Ето по какъв начин задържаха трафикантите на мигранти през Дунав  Борис Джонсън Борис Джонсън: Споразумението за Брекзит е мъртво  Млад мъж се удави на плажа в Аркутино Млад мъж се удави на плажа в Аркутино  Как се готви цяло пиле - 3 вкусни предписания Как се готви цяло пиле - 3 вкусни предписания  <p>Убийство на дете във Франкфурт шокира света</p> Убийство на дете във Франкфурт шокира света  <p>Страните с най-евтин (и скъп) бензин/дизел в Европа</p> Страните с най-евтин (и скъп) бензин/дизел в Европа  <p><strong>Проучване</strong>: с какво туристите най-вече влудяват чиновниците в хотелите?</p> Проучване: с какво туристите най-вече влудяват...  <p>Престъпно безгрижие във Велико Търново, къщи падат</p> Престъпно безгрижие във Велико Търново, къщи падат  <p>Пропускате ли <strong>закуската</strong>? Учени със съвет</p> Пропускате ли закуската? Учени със съвет  Даин Йон Невероятни оптични илюзии, направени с грим  Иван Гешев Гешев остана единствен претендент, митинг пред Съдебната...  <p>Най-големите<span style= Най-големите провали и най-грандиозните триумфи на НАСА  <p>Опасна ли е свинската чума за хората</p> Опасна ли е свинската чума за хората  Боби Ийкс Как се промени актрисата, която изигра Мейси в... Всичко от през днешния ден Виц на деня - Докторе, не мога да заспя нощем! - Опитайте се да броите, до момента в който заспите. Това ще ви помогне. След една седмица: - Докторе, нищо не… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  36 години по-късно - актрисата от  Борис Джонсън е новият министър председател на Англия  Как наподобява Кейт, когато пазари в супермаркет (СНИМКИ)  182 години от рождението на Васил Иванов Кунчев – Левски  Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия Урсула фон дер Лайен е новият началник на Европейска комисия  БГ звезди се включиха в акция за „ избавяне “ на летния сезон на Черноморието с акция за на Черноморието Водещи вести  <p>Свинска чума и във Видин, страната взема нови мерки</p> Свинска чума и във Видин, страната взема нови ограничения  <p>Климатичните промени значат разселване, спор, насилие&nbsp;</p> Politico: Климатичните промени значат разселване, спор, принуждение  <p>Бурите се завръщат,<strong> вижте къде ще вали</strong></p> Бурите се завръщат, вижте къде ще вали  <p>Убийство на дете във Франкфурт шокира света</p> Убийство на дете във Франкфурт шокира света  Алексей Навални Отровен ли е съперникът на Путин Алексей Навални
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР