Любопитно В кръг с три награди от Златна Роза Специалната

...
Любопитно В кръг с три награди от Златна Роза Специалната
Коментари Харесай

„В кръг” с три награди от „Златна Роза”

Любопитно „ В кръг ” с три награди от „ Златна Роза ” Специалната премия на град Варна, Награда за най-хубава женска роля и Награда на публиката за най-новия филм на Стефан Командарев 5 октомври 2019, 13:37  „ В кръг ” с три награди от „ Златна Роза ”
лед като взе две от най-престижните награди на кинофестивала в Сараево („ Сърцето на Сараево “ за най-хубава актриса за Ирини Жамбонас и премията Cineuropa за извънредно достижение в европейската аудиовизуална култура), довечера „ В кръг “ взе нови три награди, този път от фестивала „ Златна Роза “ във Варна.

Специалната премия на град Варна, още веднъж висока оценка за Ирини Жамбонас, която получи Награда за най-хубава женска роля и Награда на публиката. Така единствено след присъединяване си на два фестивала, „ В кръг “ има впечатляващите 5 награди.

„ Изключително сме удовлетворени и признателни за премиите. Със сигурност ценим всяка една, само че за мен премията на публиката е огромен триумф, тъй като за нас родната аудитория е най-важна и щом още с първата ни прожекция в България тя ни прави оценка по този начин високо, значи сме си свършили работата “, показа Стефан Командарев.

„ В кръг “ е вторият филм от плануваната трилогия след реализацията на „ Посоки “. Той споделя историите на три двойки патрулиращи служители на реда в нощна София.

В лентата ще забележим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев–Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев–Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и други Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „ Арго Филм “.

„ В кръг “ потегля по кината в България на 8 ноември и се реализира с медийната поддръжка на NOVA и поддръжката на ИА „ Национален кино център “, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски кино център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на чиновниците на Министерство на вътрешните работи.
 Абонирайте се и прочетете първи " Непубликувано " и преглед на деня за 2 мин. АБОНИРАЙ съдебна експертиза В кръг филм Стефан Командарев .comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; } Фонетична БДС Изключена
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Не пропускай  <br> Земетресение в Пловдив тази нощ <br>
Земетресение в Пловдив тази нощ
 <br> Путин похвали Тръмп, Секретен сътрудник на Организация на обединените нации се събира поради КНДР <br>
Путин похвали Тръмп, Секретен сътрудник на Организация на обединените нации се събира поради КНДР
 <br> Студената война в космоса: и отговорът на американците <br>
Студената война в космоса: и отговорът на американците
 <br> <strong> Топ готвачите </strong> и техните <strong> красиви съпруги </strong> (СНИМКИ) <br>
Топ готвачите и техните красиви съпруги (СНИМКИ)
Последни  <p>&bdquo;В кръг&rdquo; с три награди от &bdquo;Златна Роза&rdquo;</p> „ В кръг” с три награди от „ Златна...  <p>Шпиони, секрети служби и хубавица &ndash; това не е филм</p> Шпиони, секрети служби и хубавица – това не е филм  <p>Арест след нещастието в Прохода на републиката</p> Арест след нещастието в Прохода на републиката  Принцеса Даяна Гиър и Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  Бойко Борисов Борисов поздрави учителите, даде обещание им пари  <p>Георги напусна &bdquo;Игри на Волята: България&rdquo;</p> Георги напусна „ Игри на Волята: България”  <p>Дъжд и мраз, по кое време да чакаме затопляне</p> Дъжд и мраз, по кое време да чакаме стопляне  Слави Трифонов Слави Трифонов влиза в политиката с „ Няма такава...  <p><strong>Българският Compote</strong>, който <strong>ще се бори за &quot;Оскар&quot;</strong></p> Българският Compote, който ще се бори за...  В „ Пръстена на гибелта “ В „ Пръстена на гибелта “  <p>Кога птичето напуща гнездото</p> Кога птичето напуща гнездото  Съединени американски щати анулират визите за Полша Съединени американски щати анулират визите за Полша  Семейство почина при тежка злополука при Семейство почина при тежка злополука при " Хаинбоаз "  Българска национална телевизия не позволява Сидеров, той и последователи пробваха да влязат в постройката Българска национална телевизия не позволява Сидеров, той и последователи пробваха да...  Грета Тунберг Защо посланието на Грета Тунберг не плаши Путин  Обвинения за изнудвачите от Обвинения за изнудвачите от " Малашевци "  Автобус и кола се удариха край Благоевград, има потърпевш Автобус и кола се удариха край Благоевград, има...  <p>27 години по-късно: <strong><span style= 27 години по-късно: Барак и Мишел Обама все по този начин влюбени  Кирил Ананиев Ананиев: Няма съображение да депозирам оставка  Борис Джонсън BBC: Борис Джонсън ще желае отсрочване на... Всичко от през днешния ден Виц на деня Ех, какви времена бяха! Отивах в магазина с 2 лв. и се връщах с кило картофи, два хляба, две млека, парче кашкавал и 6 яйца.… Прочети целия Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
Вход Регистрация Потребителско име* Парола* Запомни ме забравена ключова дума Потребителско име* Полето Потребителско име не би трябвало да е празно. E-mail* Полето E-mail не би трябвало да е празно. Парола* Полето Парола не би трябвало да е празно. Парола (отново)* Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно. Име Полето Име не би трябвало да е празно. Дата на раждане Полето Дата на раждане не би трябвало да е празно. Декларирам, че съм се срещнал с Общите условия за прилагане на услугите на Нетинфо. Истории, които споделяте  Тази билка няма равна: вижте свойствата ѝ  Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е Уникална Ивет Лалова още веднъж съумя, на край е  Българският шоколад, който е прочут в целия свят (ВИДЕО)  Кремена Халваджиян: Образите от „ Маскираният артист “ рисувах заран, до момента в който си пиех кафето  Ивет Лалова се класира на полуфиналите Ивет Лалова се класира на полуфиналите  Откриха златно богатство край Девня Водещи вести  Слави Трифонов Слави Трифонов влиза в политиката с „ Няма такава страна ”  <p>Арест след нещастието в Прохода на републиката</p> Арест след нещастието в Прохода на републиката  <p>Дъжд и мраз, по кое време да чакаме затопляне</p> Дъжд и мраз, по кое време да чакаме стопляне  Бойко Борисов Борисов поздрави учителите, даде обещание им пари  Българска национална телевизия не позволява Сидеров, той и последователи пробваха да влязат в постройката Българска национална телевизия не позволява Сидеров, той и последователи пробваха да влязат в постройката  <p>Кога птичето напуща гнездото</p> Кога птичето напуща гнездото  Принцеса Даяна Ричард Гиър и Силвестър Сталоун стигнали до пердах за принцеса Даяна  <p><strong>Българският Compote</strong>, който <strong>ще се бори за &quot;Оскар&quot;</strong></p> Българският Compote, който ще се бори за " Оскар "  <p>Шпиони, секрети служби и хубавица &ndash; това не е филм</p> Шпиони, секрети служби и хубавица – това не е филм  В „ Пръстена на гибелта “ В „ Пръстена на гибелта “  Съединени американски щати анулират визите за Полша Съединени американски щати анулират визите за Полша  Семейство почина при тежка злополука при Семейство почина при тежка злополука при " Хаинбоаз "  Обвинения за изнудвачите от Обвинения за изнудвачите от " Малашевци "  Автобус и кола се удариха край Благоевград, има потърпевш Автобус и кола се удариха край Благоевград, има потърпевш  <p>27 години по-късно: <strong><span style= 27 години по-късно: Барак и Мишел Обама все по този начин влюбени  Кирил Ананиев Ананиев: Няма съображение да депозирам оставка  Борис Джонсън BBC: Борис Джонсън ще желае отсрочване на Брекзит  Кристел Ван Лент, Белгия, Шедьоври от стъкло. Ето къде да се разходим в дъждовните есенни дни  <p>Силни дъждове, къде валя най-много&nbsp;</p> Засилен надзор на язовирите поради рисковото време
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР